12-03-2013، 16:48
فـــــــــــرزام یه چیزی بپرسم؟؟
|
« گفتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 23 |
|||||||||||||||||||||||||||||
12-03-2013، 16:48
فـــــــــــرزام یه چیزی بپرسم؟؟
من حاضرم 2 برج حقوقمو بدم به کسی که بتونه مشکل منو رفع کن......
مشکل من؟صاحب کارم گیر داده برم ایمیل بخرم واسش (12-03-2013، 16:48)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اری آهنگ گلپری جون آرمین نصرتی رو واسه یه آمریکای فرستادم.. حالا خوشش اومده میگه معنیش رو برام بفرست )))))) مـــعـــنـــی رو حـــال کن )) ... ... Golpari joon! oh Yeah.. You're here ! Oh yeah ! Will you come with me? I won't. You'll be tired.. i won't ! Vai Vai Vai How much are you brought =)))) گلپری جون! بله؟؟ ! اینجایی جون؟؟ ! بله؟ ! بیا بریم... ! نمیام ! خسته میشی.. نمیشم.. ! وای وای وای چقدر اطفار میریزی ! =))))))
12-03-2013، 16:53
تبريك ميگويم جناب فرزام
شما همين الان موفق به دريافت جايزه ي بي مزه ترين و حال به هم زن ترين جوكر دنيا شديد تشكر لازم نيست تشويقشون بفرماييد لدفن
12-03-2013، 16:55
نمیپرسم ناراحت شدی تازه اعصابم نداری...!!
اولین سوتی دنیا توسط خانمها:
وقتی حضرت آدم برگشت خونه و در زد حوا پرسید کیه؟ (12-03-2013، 16:53)sigar. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من فـــقطِ فـــــقـط منتــظر روزی ام که مــــاه رمضون بیـــفته روز اول فروردین !! خـــلی باحاله میشه ! اصلا یه وضع عجیبی میشه !!!
12-03-2013، 17:00
واي اخري خيلي باحال بود تركيدم
12-03-2013، 17:00
بـــــــــــــــــــــــ ـــای
از بچـگی تا الان قسـمت آخــر نـوشــابــه بــرام پــر اســترس بــود !!
لامــصب آخـرش گــازش از دمـاغ آدم میــزنه بیــرون !! خیــــــلی حـاگــیریه !! (12-03-2013، 17:00)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خدانگهدارت ! پراید با دنده اتوماتیک 28 میلیون هر چی فک میکنم میبینم افق جواب نمیده باید رفت مستراح عکسای پروفایل دختره همش با تاب و شلوارکه...بعد وبکم داده با چادر نشسته ! بهش میگم چرا ؟! میگه آخه نامحرمی! خدايا چرا من؟؟؟ ..................... قديما عشق اتوبوسي بود ! تو نيگا ميكردي ، اون نيگا ميكرد تو نيگا ميكردي ، اون نيگا ميكرد تو نيگا ميكردي ، لامصب اون پياده ميشد!! تو عين اوسكلا ميموندي تو كف !!! پوووووووووووووووووووووف
12-03-2013، 18:48
کسی نیس
12-03-2013، 19:35
سلام
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|