07-03-2012، 20:58
جدی گفتم چرا جواب را به سخره گرفتید
|
پاکسازی بزرگ استالین |
||||||||||||||
07-03-2012، 20:58
جدی گفتم چرا جواب را به سخره گرفتید
08-03-2012، 8:59
(07-03-2012، 20:58)nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بابا آدم حرص اش بگيره كه نميدونه چيكار ميكنه وقتي تو خودت ناراحت ميشي راضي هستي خرخره طرف مقابلت رو بجوي با اين كه ميدوني اين كار غلطه هيتلر هم از اين ناراحت بود خب اما علتش به نژاد ربطي نداشت اون دوست داشت كه آلماني ها كه در خانه بازي مي كردند مدالها رو نگهدارند و خودشون كسب كنن از طرفي هم دوست نداشت امريكايي هاي پر مدعا مدال كسب كنن خب وقتي عربستان سعودي بياد تو ورزشگاه آزادي تيم ملي ما رو 5 صفر ببره چه احساسي پيدا مي كني؟
08-03-2012، 13:33
نقل قول: خب وقتي عربستان سعودي بياد تو ورزشگاه آزادي تيم ملي ما رو 5 صفر ببره چه احساسي پيدا مي كني؟ حداقل بازیکنای ما ا اونا دست دادن در ضمن 5صفر نباختیم 3-2باختیم وعلی دایی بیچاره فقط یک شکست داشت اونم همین بود وبه علت همین انداختنش بیرون درضمن چرا حرصش بگیره اون سیاهه زحمت کشیده بود وچهار مدال را بازجمت گرفته بود او می بایست از وتلاش او خوش حال می شد نقل قول: وقتي تو خودت ناراحت ميشي راضي هستي خرخره طرف مقابلت رو بجوي با اين كه ميدوني اين كار غلطه من که خرخره کسی رو نخوردم واگه بخوام بخورم از رویافکار نژادی سیاهی یا سفیدی زیبایی یا زشتی نمی خورم.نژاد وظاهر انسان ها مهم نیست مهم قلب واعتقاد آدم هاست که باید پاک باشه این تفاوت ما وحیوان هاست.وگرنه اگه بخوایم مسائل نژادی رو ملاک قرار دهیم مثل حیوان ها می شویم وبر اثر نژاد به جون هم می افتیم مثل پلنگا یا کرکس ها وکفتارها.
08-03-2012، 14:57
اون عکس دوست عزیزم از متفقین خیلی خوب مسئله ای رو می فهمونه که متفقین باهم مشکلات زیادی داشتن ومشکلاتشون فرا تر از اتفاق
نظرشان که روی اسمشان(متفقین)هست می بوده واین مشکلات به علت مخالفت استالین با استعمار بود زیرا او از کپیتالیسم نفرت داشت وحاضر به همکاری با آنان نبود این تنش ها ورقابت های دیگر به جنگ سرد انجامید ورقابت شدید دو بلوک شرق وغرب بالا گرفت که کپیتالسم ها با نامردی وپول وخریدن افراد از بلوک شرق یا جاسوسی وتبلیغ ضد کمونیست در این کشورها وفریب گسترده مردم وفساد برخی سران کمونیست پس از استالین وناکاردانی آنها بلوک شرق سقوط کرد که اگر پیروز می شد امریکایی باقی نمانده بود وما دیگر مشکلی نداشتیم وبولک شرق رفاه همه را تامین می کرد واین کشورها ازدزدی وفریب های کپیتالیسمی دور بودند وعاشقانه مردم با حکومت بودن وبرایش فداکاری می کردن ودشمن خود یعنی کپیتالیسم را می شناختند .کپیتالیسم دشمن واقعی وآشکار مردم است وتمام کارهایش درراستای نابودی مردم وخوش بخت شدن سرمایه دارهاست که ریشخند سنگدلی خودرا به مردم آسیب دیده می زننداما استالین با فراهم کردن قدرت شوروی وعدم همکاری با کپیتالیسم پس از جنگ(درزمان جنگ به علت فشار او درخواست کمک از اونا کرد اما اونا کمک موثری نکردند که ذات اون ها را نشان می دهد آنها خواهان نابودی کمونیسم در جنگ جهانی دوم بودند اما با یاری مردم وتدابیر ژنرال ها وقدرت استالین جنگ را بردند و بر خلاف متفقین دیگر که می خواستند مثل جنگ جهانی اول شود وروسیه از بین برود وورسای را تکرار کنند اما وجود شوروی واستالین مانع از تجدید وتکرار ورسای شد زیرا استالین اجازه نمی داد اون کارهای کثیف ورسای را که متفقین انجام دادند تکرار کنند ومثل برج زهرمار برای کپگیتالیست ها باقی بود درحالی که می خواستند سربه تن او ومملکتش نباشد. اسم درست و علمی تایپیک باید(( پاک سازی بزرگ استالین)) باشد.درهمه کتابها با این نام یاد شدهGREAT PURGE اینهم یکی از عکسای پاکسازی شده توسط استالین .یژوف کمیسر ارشد ورئیسNKVDکه در پاکسازی ها شرکت کرده بود طی مبلغی از کپیتالیسم ها به کشورش خیانت کرد وتمام پاکسازی ها واسرار امنیتیNKVDرابه امریکا فرانسه وانگلیس گفت.وپس از دستگیری ناطق اعتراف کرد واعدام شد عکسی از اورا می بینید که پاکسازی شده به دستور استالین.یژوف مایه ننگ شوروی بود
08-03-2012، 17:37
عزیزم شما بازم که خودتو زدی به اون راه!
نگفتم که عربستان ما رو 5 صفر برده گفتم اگه ببره اگه ببره باور کن ملت اونقدر فحش می دن که نگو و نپرس الان هم شما اینطوری میگی چون در شرایط اش قرار نگرفتی به علاوه کار هیتلر اصلا ربطی به نژاد نداره و به قول خود شما این کار:"کار تبلیغات کپيتاليست هاست"(البته كاپيتاليست درسته به نظر من) براي اين كه عمق قضيه بيشتر بشه شما تصور كن در انتخابي جام جهاني ورزشگاه آزادي پر از جمعيت باشه جلو چشماي شما تيم ملي 7 تا گل بخوره ببين چه احساسي پيدا مي كني
08-03-2012، 18:39
ولی هیتلر با اشخاص دیگر که از آلمان هم جلوتر افتاده بودن دست داد جز اون سیاهه.!!!!!!!!! تبلیغات کپیتالیسمارو من سریع کشف می کنم این مورد کپیتالیستی نیست ودر کتاب تاریخ سال سوم دبیرستان انسانی هم هست وناشران بی طرف همگی به نژاد پرست بودن هیتلر در کتاب اشاره کردن.
08-03-2012، 18:55
(08-03-2012، 18:39)nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عزیزم من از همون اولش میدونستم که شما به کتاب سال سوم انسانی استناد می کنی ولی منتظر بودم با زبون خودت بگی نویسندگان این کتاب هم از روی کتابهای کاپیتالیست ها نوشته اند به علاوه که در این کتاب هیچ اشاره ای مبنی بر این که با همه دست داد با این نداد نیست فقط نوشته با جسی اوونس دست نداد
08-03-2012، 19:04
نقل قول: نویسندگان این کتاب هم از روی کتابهای کاپیتالیست ها نوشته اندمن اطلاعت بش تری دارم تو گوگل سرچ کن در این مورد بیش تر بخون شما شدی لنین که همه چیزو ومشکلاتو به کپیتالیستها ربط می داد استالین هم همین کارو می کرد اما باید قبول کرد که هیتلر واستالین ولنین کارایی کردن که همه از منابع مختلف اونا رو تایید می کنن این سه نفر هیچ کدومشون آدم درستی نبوده وهمشون ریگی به کفش دارن.درضمن کتاب درس تاریخ سوم دبیرستان تنها نیست منابع دیگر هم هست شما می تونی ماجراهایی که رفتار نژاد پرستانه هیتلرو نشون می ده تو اینتر نت پیدا کنی وهمه واقعی وبا مدرکند درضمن این کتابو چندتا استاد نوشتن واز روی کتابی ننوشتن وکسان فهمیده ای بودن واساتید دانشگاهن مثل آقای حداد عادل
09-03-2012، 11:54
بهتره به موضوع تایپیک بپردازیم .می دانید که تروتسکی اخراج شد .استالین دستور داد تمام عکس هایی که تروتسکی با لنین داشته تروتسکی را سانسور کنند ببینید.من موندم تو اون شرایط استالین چه قدر عالی سانسور می کرده ببینید.عکس اولو
پایینی سانسور شدش هست این یه عکس دیگه که استالین ترو تسکی رو سانسور می کنه یک دیگه هم بود که گمش کردم اگه خوشتون اومد سپاس بزنید
09-03-2012، 17:29
نقل قول: تبلیغات کپیتالیسمارو من سریع کشف می کنمبله چيز سختي نيست فهميدنش آسونه هر چيزي كه عليه كمونيسم و شوروي باشه تبليغات كاپيتاليسم محسوب ميشه اما هرچيزي كه بر عليه نازيسم و هيتلر باشه واقعي يه مي فهمم | ||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|