دانلود بازی ایرانی ساخت برادران محمدیان Goal Keepers 2
بازیش یه خورده سخت هستش.
بازی Goal Keepers 2 ساخته شد و اكنون آماده ي دانلود است...
این نقل از سایت سازنده است(وبلاگ برادران محمدیان):
برادران محمدیان بالاخره پس از ماهها تلاش و زحمت , كار ساختِ بازي جذاب و حيرت انگيز Goal Keepers 2 رو تموم كرديم و همين چند دقيقه پيش من اين بازي رو آپلود كردم و اكنون آماده ي دانلود براي شما عزيزان است.ساخت اين بازي دقيقا در تاريخ10/12/89 به پايان رسيد.در مورد بازي و نحوه ي ساختش گفتني زياد دارم ولي فعلا بازي رو دانلود كنيد و نظر بديد.مطمئنم اين بازي از همه لحاظ مورد قبول شما خواهد بود.با نرم افزار گيم ميكر و بدون كدنويسي چنين بازي اي را طراحي كردن شاهكاره.فرصت رو از دست نديد و اين بازي بي نظير و استثنائي كه ساخته ي من و برادرم يا همون برادران ســيـّد هستش (گروه بازيسازي برادران محمديان) رو با حجم 4.7 مگابايت و با امكانات بي نظير دانلود كنين
اين بازي خيلي جذابه و مطمئنم نظر شما رو هم جلب خواهد كرد. كاراكترهاي اين بازي رو براساس چهره ي بازيكنان مطرح فوتباليست جهان مثل كريستيانو رونالدو/ليونل مســي/رونالدينهو/رونــي/فرناندو تورس/ گتوسو/فرانك ريبري/فن در سار/ و ... طراحي كرده ايم...
براي دانلود به ادامه مطلب مراجعه كنيد و نظر هم فراموش نشه ...
=========================================
نام بازي : Goal Keepers 2
طراحان : سيد حسين محمديان/سيد محمد محمديان /// از مشهد مقدس
زمان شروع ساخت : اواخر سال 87
زمان اتمام ساخت : دهم اسفند ماه سال 89
نرم افزارهاي مورد استفاده : گيم ميكر 8 / Windows XP Paint
حجم بازي : 4.7 مگابايت
دانلود بازی:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.seyyedbrothers.blogfa.com/post-10.aspx
بازیش یه خورده سخت هستش.
بازی Goal Keepers 2 ساخته شد و اكنون آماده ي دانلود است...
این نقل از سایت سازنده است(وبلاگ برادران محمدیان):
برادران محمدیان بالاخره پس از ماهها تلاش و زحمت , كار ساختِ بازي جذاب و حيرت انگيز Goal Keepers 2 رو تموم كرديم و همين چند دقيقه پيش من اين بازي رو آپلود كردم و اكنون آماده ي دانلود براي شما عزيزان است.ساخت اين بازي دقيقا در تاريخ10/12/89 به پايان رسيد.در مورد بازي و نحوه ي ساختش گفتني زياد دارم ولي فعلا بازي رو دانلود كنيد و نظر بديد.مطمئنم اين بازي از همه لحاظ مورد قبول شما خواهد بود.با نرم افزار گيم ميكر و بدون كدنويسي چنين بازي اي را طراحي كردن شاهكاره.فرصت رو از دست نديد و اين بازي بي نظير و استثنائي كه ساخته ي من و برادرم يا همون برادران ســيـّد هستش (گروه بازيسازي برادران محمديان) رو با حجم 4.7 مگابايت و با امكانات بي نظير دانلود كنين
اين بازي خيلي جذابه و مطمئنم نظر شما رو هم جلب خواهد كرد. كاراكترهاي اين بازي رو براساس چهره ي بازيكنان مطرح فوتباليست جهان مثل كريستيانو رونالدو/ليونل مســي/رونالدينهو/رونــي/فرناندو تورس/ گتوسو/فرانك ريبري/فن در سار/ و ... طراحي كرده ايم...
براي دانلود به ادامه مطلب مراجعه كنيد و نظر هم فراموش نشه ...
نام بازي : Goal Keepers 2
طراحان : سيد حسين محمديان/سيد محمد محمديان /// از مشهد مقدس
زمان شروع ساخت : اواخر سال 87
زمان اتمام ساخت : دهم اسفند ماه سال 89
نرم افزارهاي مورد استفاده : گيم ميكر 8 / Windows XP Paint
حجم بازي : 4.7 مگابايت
دانلود بازی:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.seyyedbrothers.blogfa.com/post-10.aspx