.....
|
امتیاز موضوع:
ω تو نِمے دانے وَقتے ..!ω |
|||||||||||||||||||||||||||||
04-03-2013، 14:32
" خداحافظی ات "
عجب خرابه ای به بار آورده! نگاه کن ... مدت هاست در تلاشند مرا از زیر آوار تنهایی هایم بیرون کشند!
04-03-2013، 15:33
تنهائی چیزی است که آدم از دستش برمی آید امّا . . .
از پسش بر نمی آید . . .
05-03-2013، 15:18
ای کاش گفته بودی که عاشق دیگری شده ای؛ من خودم عاشق بودم، درکت می کردم . . .
12-03-2013، 12:18
یـڪ نـخ آرامش دود مـﮯکنم !
بـﮧ یـآد نـاآرامـﮯهایـﮯ ڪـﮧ روزهآست از سر و ڪولم بالا رفتـﮧ اند. . . یـڪ نـخ تــنهایـﮯ ، بـﮧ یاد تمام دل مـشغولـﮯهایمـ. . . یـڪ نخ سکوت ، بـﮧ یاد حرفهایـﮯ کـﮧ همیشـﮧ قورت داده اَمـ. . . یـڪ نخ بـُغض ، بـﮧ یآد تمام اشکــهآﮮ نـریختـﮧ . . . ڪمـﮯ زماטּ لطفا" !!! بــﮧ اندازه یڪ نخ دیگر بــﮧ اندازه قدمهآﮮ ڪوتآه عـقربـﮧ یڪ نخ بیـشتر تـآ مـــــــــــــرگ ِ ایـטּ پآڪـت نمــآنده
12-03-2013، 14:46
صبر کن عشق تو تفسیر شود بعد برو ،
یا دل از ماندن تو سیر شود بعد برو ، خواب دیدی که دل دست به دامان تو شد ، تو بمان خواب تو تعبیر شود بعد برو ، لحظه ای باد تو را خواند که با او بروی ، تو بمان تا به یقین دیر شود بعد برو ، صبر کن عشق زمینگیر شود بعد برو ، یا دل از دیده ی تو سیر شود بعد برو ، تو اگر کوچ کنی بغض خدا می شکند ، تو بمان گریه به زنجیر شود بعد برو .
12-03-2013، 14:48
گذشته که حالم را گرفته است..
آینده هم که حالی برای رسیدن بهش ندارم... و حال هم حالم را بهم میزند! چه زندگی شیرینی...!
12-03-2013، 14:58
ما گم شدےم تو فرداھا * تو حسرتہ خاطرہ ھا * یادش بخیر بچگےھا * بازے مۍکردےم منو تو * اما چہ زود بزرگ شدیم * چے موند بہ جز خاطرہ ھا * خاطرہ ھا خیالۍ نیست * خاطرہ ھا الکۍ نیست * خاطرہ ھا مۍگذرد * در اونہا ھم مجالے نیست * فرصت غنیمت بود ولی * ما آدما چہ بےخیال * بہ فکرہ فردا نبودیم * فردا گذشت بۍسر و صدا * ما ھم شدیم خاطرہ ھا
12-03-2013، 15:01
آבمهآ چـﮧ موجواتَ בلگیری هستنـב...
وقتــے سوزنشاטּ را نخ مــے کنــے برایتَ בروغ مــے بافنـב....!!!
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان