امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پاکسازی بزرگ استالین

چه طوری این حرف شما بازی با کلمات است واقعیت ها را توجیه کنید ودرمورد مصدق چه دارید بگید که طرفدارشید وآواتارتون مصدقه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما کم آوردید وحالا دارید به من ضربه می زنید وحمله می کنید
مردانه بایاست وبا منطق صحبت کن.من دراین پست همه چیز رو با مدرک ارائه دادم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

پاکسازی بزرگ استالین 3
((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
آگهی
این نامه ی شما که من چیزی ازش سردر نیاوردم
تا انجا که من میدانم ملی شدن نفت بیشترین ضررش را به انگلیس زد
در جنگ ایران با متفقین درست اشغال ایران بر حق بود ولی ایران تنها چند روز مقاومت کرد سپس دستور دادند که جنگو ادامه ندن و ارتش ایران خیلی بیشتر از ارتش روسیه تلفات داد
از خود تاریخ نسازید و در این مورد مدرکی ارائه ندادید
نابود باد کمونیسم نابود باد صیهونیسم

پاکسازی بزرگ استالین 3
عضو گروه تاریخ انجمن

پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، در جستجوی حقیقت
اقای نیکل ورقه ی کمونیست یک ورقه ی سوخته است. با یک ورقه ی سوخته نه می شود بر زد و نه می شود حکم تایین کرد.
بیخیال طرفداری از عقیده فاسدی به نام کمون شو.
در این که استالین و شوروی دشمن وطن ما بود شکی نیست. و در این که اون ها به ما ضرر زدن هم شکی نیست.
دکتر مصدق مرد بزرگی بود. مصدق مقامی در حد شریعتی داره. شریعتی و مصدق مردان بزرگ تاریخ مسار ما بودن.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
 سپاس شده توسط 1939 ، در جستجوی حقیقت ، .ali.
نقل قول: تا انجا که من میدانم ملی شدن نفت بیشترین ضررش را به انگلیس زد

مصدق می خواست خودرا ضد انگلیس جلوه دهد به خصوص پیش شاه تا سرانجام وزارت جنگ را بگیرد وکودتا کند ضد او وحکومتی انگلیسی

بیاورد واقداماتی کند وبعد اینکه انگلیس انقدر از نفت ما خورده بود که چاغ چاغ شده بود(انقدر انگلیس نفت مارو بالا کشید یا محمدرضا پهلوی

باهاش تجارت کرد یا به امریکا رایگان داد که ما تا کم تر از چهل سال دیگر بیش تر نفت نداریم:4fvSmileمصدق هم ظاهری نفت ماا ملی کرد وگرنه

همون طوریش نفت داشت از دست انگلیسی ها می رفت با تلاش های محمدرضا پهلوی به امریکا می رفت واز انگلیس فاصله می گرفت

وملی شدن نفت فقط امریکا را بر نفت مسلط کرد فقط امریکا.شوروی هم که چیزی از نفت نسیبش نشد ومظلوم واقع شد .سازمان نفت ایران

شوروی هم که تازه دوسال بود

نفتش را درایران تاسیس شده بود و به خاطر ملی شدن نفت بسته شد ومصدق ودولتش صدها هزار جوان بیگناه را به عنوان توده ای کشت

البته شاه هم کمکش کرد.عکس هایی از جنایات اون موقع توسط رژیم پهلوی هست که اصلا به دلیل فجیع بودن آنها نمی توانم اینجا بگذارم.

در زمان انقلاب امام خمینی از کمک کلیدی مارکسیست ها برای انقلاب بهره برد وازآنان کمک خواست وبا آنها ائتلاف کرد ونیروهای اسلامی

وکمونیست ضد رژیم ستمگر متحد شدند وانقلاب کبیر57را بوجود آوردند اینهم یکی از پیام های امام برای ائتلاف با کمونیست ها ومحترم

شمردن آنان که جزو تیتر های روزنامه های کیهان وآیندگان است مارکسیست ها در ابراز عقییده آزادند
پاکسازی بزرگ استالین 3
پاکسازی بزرگ استالین 3
اما بعد انقلاب این چنین نشد

این را بگویم که ارتشبد نصیری طی خوب شد اعدام شد او طی حکومت شاه اندازه موهای همه مردم ایران آدم کشت ایول خلخالی که حکم اعدامشو دادی ای کاش من حکم اعدامشو می دادم وخودم می کشتمش
نکته ی دیگر در مورد مصدق این است که آیت الله کاشانی که مبارزی آگاه وضد انگلیس بود ذات مصدق را فهمید وازش فاصله گرفت ما کاشانی

با دولت شاه مخالف نبود وهمین بد است.اما مبارزه او عایه انگلیس بسیار ستودنی است واز کسانی که باعث کم رنگ شدن انگلیس در

کشور شدند او اصلی ترین بود.مصدق قصد پست وزارت جنگ را داشت تابه آخرین خواسته خود یعنی کودتا برسد اما شاه این مقام را به او نداد

وتوطئه وخیانت او فاش شد ودستگیر ومحکوم شد.

پاکسازی بزرگ استالین 3

یه تایپیک بسازیم ضد پهلوی ومسخرشون کنیم قبوله؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

پاکسازی بزرگ استالین 3
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
لازم نیست از من اجازه بگیرید
منم در این مورد کمکتون میکنم
ملی شدن نفت کاری بود بسیار منطقی مصدق فرد لایقی برای حکومت بود
کاشانی و مصدق هم شوروی ها ومتفقین میونشون را بهم زدند(توطئه کردند)
مصدق دست استعمار گران را کوتاه کرد
توده ای ها حزب فتنه جو و بی منطقی بودند
شما یکی که نباید از کشته شدن مخالفان اعتراض کنی
شما که از دیکتاتوری حمایت میکردیTongue
شاه این کارارو میکرد تا خودش را نگه دارد و بتواند به ایران خدمت کند (البته کار هایی هم کرد اگر انقلاب دو سال دیرتر پیروز میشد بهتر بود)

پاکسازی بزرگ استالین 3
عضو گروه تاریخ انجمن

پاسخ
 سپاس شده توسط .ali.
نقل قول: شاه این کارارو میکرد تا خودش را نگه دارد و بتواند به ایران خدمت کند
کدوم خدمت منظورت فروختن وطن به امریکاست شاه همه عمرشو خیانت کرد نه خدمت همش آدم کشت.کشور هم عقب مونده کرد تموم مشکلات امروز ما از کارهای نادرست شاه بوده

اون قسم نامه فراماسونی مصدق وعکسش با اون زنه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ثابت نمی کنه که فرد خوبی نبوده

آیتالله کاشانی اول فکر کرد مصدق ضد انگلیس است اما بعد فهمید در راستای انگلیس می کوشد
وایشان اینهاراضد مصدق فرمودند:
«ملت ایران، من از پشت نقاب تزویر و آزادیخواهی ناگهان دریافتم که به زودی فکر ناپاک دیکتاتوری سیل خودسری از دامنه هوی و هوس خویش سرازیر نموده و قصد دارد نهال آزادی و مشروطیت ایران را از بن بر کَند. فریاد آزادی ایران که ۵۰ سال شب و روز این خیال شوم اسارت ایران را در مغز خویش پرورش داده بود در سر راه خود مانعی را دید که نه تنها به هیچ قیمت در مقابل افکار مالیخولیایی او تسلیم نمی‌شد بلکه او را تخدیر و تضیع نمود بر احدی پوشیده نیست که رئیس دولت بر خلاف قانون اساسی در صدد است ایران را به حکومت استبداد باز گرداند ولی من به شما می‌گویم بر خلاف آن یاغی طاغی که در کشور مشروطه ایران به خیال خداوندگاری افتاده‌است، مشروطه ایران نخواهد مرد. روح پاک پیغمبر اسلام اجازه نخواهد داد ملتی مسلمان و مستقل با چنین افکار پست و اهریمنی تسلیم بیگانگان شود و آن شّر خودسر که در راه بد کاری و خیال ایجاد دیکتاتوری قدم بگذارد محکوم به شکست و تسلیم چوبه دار خواهد شد.»

بار دیگر هم به مصدق گفت:
«ملت غیور ایران اکنون ۲۸ ماه است که ایشان زمامدار است و در تمام این مدت یک قدم مفید به حال شما که بتواند اسم آن‌را ببرد بر نداشتند. هر روز وعده‌های بزرگ می‌دهد و فردا عذر می‌آورد. ساعت به ساعت راه را برای تحکیم دیکتاتوری و حکومت فردی و خود سری هموار ساخته‌است. مصدق خوب می‌داند اگر با آزادی به رای ملت رجوع کند ۹۷ درصد مردم علیه او رای می‌دهند. شما هموطنان عزیز می‌بینید که تا امروز چه کسی به نفع اجانب قدم برداشته و آنچه تا امروز کرده مستقیما به مصلحت اجنبی و زیان مملکت بوده‌است.»

درضمن گفتم دیکتاتوری در شرایطی که فرد چیز خوب را به مردم دیکته کند ودر راستای پیشرفت آنها تلاش کند چیز بدی نیست.مشکل شما با دیکتاتوری چیست؟شما خودتون طرفدار هیتلرید پس به دیکتاتوری معتقدید

من عاشق این روحیه ضد انگلیسی آیت الله کاشانی ام واقعا بزرگترین مبارز ضد انگلیسی است مثل گاندی
"دختر و افسر مرزی"

پاکسازی بزرگ استالین 3
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
ببینید کار زیاد سختی نیست
شما یه حرفایی میگویید من هم می گویم که:این حرفها دروغ است!!!!
چرا؟
اولا که شوروی در این که یک عده را ببرند جایی و جای یک عده دیگر جا بزنند ید طولا دارد
فرضا همانجا که داشت آذربایجان ایران را تخلیه می کرد به یک عده از آذربایجان شوروی پول دادکه بیایند پشت سر سربازان روس گریه و زاری کنند تا یک عده خیال کنند اینها چه آدم های خوبی بودند که رفتند!!!!!!!!!!!!!!!
در آذربایجان شوروی هم همان اتفاق افتاد عینی روس ها یک عده آدم را آوردند و لباس ارتش کمونیست تنشون کردند و اونا رو به عنوان طرفداران کمونیسم در آذربایجان جا زدند

ببینید کمونیسم بر اساس گفته های مارکس ایجاد شده و زمانی که شوروی ایجاد شد بر اساس گفته ها و نوشته هی او ایجاد شد پس شوروی در ابتدای کار از یک مشکل اساسی رنج می برد از طرفی من هر اشکالی می گیرم مدعی می شوید که استالین آن را درست کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!استالین مگر که بود؟یک فرشته؟
فکر می کنم روحیه استالینی بیش از حد در شما حلول کرده و چشمانتان را بسته است

25r3025r3025r3025r30
بازم که شما داری گاف میدی
عزیزم اون عکس که آتاتورک رو گذاشتی که مشکلی نداره!اون یونیفورم ارتش عثمانی هست!25r3025r30
آتاتورک آن زمان درگیر جنگ با بیگانگان در عثمانی بود و وقت نداشت اصلا به قضیه روسیه دخالت کند حتی قدرت چنین کاری هم نداشت چون ان زمان او یک سرهنگ بیشتر نبود

خب قضیه 11 تن طلا هم که لاپوشانی کردید بازم!
چرا شوروی این مقدار را در زمان لازمش پرداخت نکرد؟؟؟

عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط .ali.
جشن های هزارساله
ساختن کارخانه و مدرسه و................
خرید سلاح (اگر این کارو نمیکرد ما الان زیر سلطه عراق بودیم)
ارزش دادن به تاریخ و شناساندن ما به جهانیان
و............
من از اون نامه چیزی نفهمیدم(نتونستم بخونم)

بوسیدن هم میتونه دلیل سیلسی داشته باشه
مثل عکس زیر در کنار هم نشته اند ولی راضی به زنده ماندن یکدیگر نیستند
پاکسازی بزرگ استالین 3

پاکسازی بزرگ استالین 3
عضو گروه تاریخ انجمن

پاسخ
 سپاس شده توسط ☭Nicola☭ ، .ali.
اول آنکه استالین سیاست نیپ لنین را از بین برد وسرمایه داری را دولتی کرد که لنین کاملا سرمایه را اعم از خصوصی ودولتی ازبین برد.وبا هدف

سرمایه داری پاک دولتی پیشرفت کرد اما لنین فکر می کرد هرنوع سرمایه داری بده (به خاطر عقیده نادرست مارکس که هرنوع سرمایه داری را

بد می دونست اصلا کشور بدون سرمایه باقی نمی ماندوسرمایه ها به هدر می روند ونابود می شوند )اما استالین که روشنفکر بود سرمایه داری

دولتی را مجاز کرد وبا آنکه او وهیتلر می گفتند کشورما ضد سرمایه داری است واز کشورهای سرمایه داری پیشی گرفته وفلان وبسان اما غافل از اینکه خود استالین وهیتلر سرمایه داری

می کردن واین حرفشان دروغ بود.

درضمن شما اسناد! یازده تن طلا !رو بیار اینجا تا بعد صحبت کنیم.

درضمن پست های قبلی من رو بخون وسوالاتم رودرپست بعدیت جواب بده.درمورد هیتلرهم جواب ندادی که چرا به اون سیاه پوست قهرمان المپیک دست نداد؟؟؟
"دختر و افسر مرزی"

پاکسازی بزرگ استالین 3
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط 1939
زنگ زدن بهش گفتن الان فورا باهات كار داريم زود باش بيا خونه واسه همين هيتلر زودي برگشت خونه فرصت نكرد با جسي اوونس دست بدهBig GrinBig GrinBig Grin
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط .ali. ، 1939

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  قهرمانان بزرگ جنگ جهانی اول
  بزرگ ترین فرمانده قرن20 (اروین رومل)
  نمایشگاه بزرگ فروش آثار هنر معاصر ایران برپا می‌شود
  رقابت قدرت های بزرگ دردوران قاجار
  شمس پهلوی سرمایه دار بزرگ ایران
  5 فساد بزرگ پهلوی
  آدولف هیتلر پیشوای بزرگ _تکنولوژی برتر نازی
  هیتلر-استالین-روزولت-چرچیل
  10 دیکتاتور بزرگ تاریخ که به زباله دان تاریخ پیوستند
  اعلام دلیل مرگ «استالین» پس از ۶۰ سال

پرش به انجمن: