اما چنین چیزی نیست کمونیسم همه راه های سعادت مردم را گردآوری کرده وزیر حکومتی مونورشیست آنها را زیر نظمی واحد در آورده وستون های آن دولتند که قصر را نگه داشته تا روی مردم نریزند ودولت هرفشاری را تحمل می کند تا قصر سقوط نکند.آن شعار های مارکس همه ان عملی نبود اما استالین با تغییر بعضی از آنها وتکمیل کمونیست آنرا تبدیل به واقعیت کرد پس دلیلی برنبودن ستون یا شعارهای واهی نیست.تنها چیزی کهع مردم از طریق آن موفقند وبه سعادت می رسند سوسیالیسم(برابری اجتماعی)وکمونیسم(مالکیت اشتراکی) است
جواب سوال هایتان جناب درجست وجوی حقیقت
اندازی نکرد اون کار استالین بود.درضمن جنگ های ایران وروسیه مسببش لشگرکشی های آغامحمدخان وحملات وحشیانه ی نادر بود که
روابط را تیره کردوقراردادآخال هم به علت کینه ناصرالدین شاه از روس ه بوجود آمد که سبب جنگ شد وآنکه حاکم خراسان به روسیه حمله کرد.
درضمن اگه می خواستن پس بدهند به ما مردم آنجا خواهان کمونیست می شدن ومثل الحاقی های به آلمان می شد ونتیجه اش ضرر
کشور دریافت کننده بود یرا همه به سمت کومنیست می رفتن چون لنین جنگ را پایان داد ومردم رو آزاد گذاشت بر اساس خواسته خود
مردم به سمت کمونیست می رفتن.درضمن شما شرایط سخت جنگ داخلی روسیه را درک نمی کنید من تایپیکی در همین مورد درست کردم وجنگ داخلی را کامل شرح دادم
جواب سوال هایتان جناب درجست وجوی حقیقت
نقل قول: اگر كسي شورش كند اسلحه به دست بگيرد و ملت را قتل عام كند با توجه به اين كه هيچ دولتي نيز سر كار نيست او چگونه كنترل خواهد شد؟غیر ممکن است که دولتی نباشد وهمیشه تحت هر شرایطی مملکت یک صاحبی دارد ودولت اگر رژیم ازبین برود باز باقی است وهیچ وقت نابود شدنی نیست این رژیم ها هستند که نابود می شوند
نقل قول: سال 1917 لنين وقتي داشت شعار هاي دلفريبنده مي داد گفت كه:اينجانب ولاديمير ايليچ اوليانوف معروف به لنين از پشت همينلنین سعی کرد اما انگلیسی ها نمی گذاشتند اون اتفاق بیفتد وحتی لنین دریای خزر را اشتراکی کرد درضمن لنین اصلا به آذربایجان دست
تريبون اعلام مي كنم اگر به قدرت برسم تمامي قراردادهاي مربوط به اراضي كه در زمان تزارهاي قبلي با كشورهاي همسايه بسته شده را بطور يكجانبه باطل خواهم كرد
پس چرا قفقاز را به ما پس ندادند و حتي سعي در دست اندازي در آذربايجان هم كردند؟؟؟
اندازی نکرد اون کار استالین بود.درضمن جنگ های ایران وروسیه مسببش لشگرکشی های آغامحمدخان وحملات وحشیانه ی نادر بود که
روابط را تیره کردوقراردادآخال هم به علت کینه ناصرالدین شاه از روس ه بوجود آمد که سبب جنگ شد وآنکه حاکم خراسان به روسیه حمله کرد.
درضمن اگه می خواستن پس بدهند به ما مردم آنجا خواهان کمونیست می شدن ومثل الحاقی های به آلمان می شد ونتیجه اش ضرر
کشور دریافت کننده بود یرا همه به سمت کومنیست می رفتن چون لنین جنگ را پایان داد ومردم رو آزاد گذاشت بر اساس خواسته خود
مردم به سمت کمونیست می رفتن.درضمن شما شرایط سخت جنگ داخلی روسیه را درک نمی کنید من تایپیکی در همین مورد درست کردم وجنگ داخلی را کامل شرح دادم
نقل قول: چرا دولت شوروي 11 تن طلا كه به دولت ايران بدهكار بود در حالي كه ايران شديدا به پول احتياج داشت را پرداخت نمي كرد؟؟؟شوروی پولی به ایران بدهکارنبود درضمن از آذربایجان صرف نظر کرد وامتیاز نفت را گرفت که دوسال بعد نفت ملی شد وشوروی هیچ نفعی نبرد.