امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 4.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گفتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 23

DodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgy
بعضیــآ مثــل ســُس خـــرســی مهــرآم میمونـــن !

فقط تــِــر تــِـر میکنـن ..

بــدون اینـــکه بــآزدهــی دآشتــه بـآشــن .. !!
 سپاس شده توسط parmida.a
آگهی
(21-02-2013، 16:00)maryam.ekh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

HeartHeartHeartHeartشاد باش گلم نزار دیگران بهم بریزن اعصابتوBig GrinBig Grin

باشه عزیزم!!HeartHeart
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
(21-02-2013، 15:48)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نازی جون حمید میتونه خودش ج بده به من اگر هم ناراحت شده باشه من خودم باهاش میحرفم!شما خودتو ناراحت نکن!DodgyDodgyBig Grin

میخوای قهوی ایت کنم یا یه جور کل کل کنم که دیگه روت نشه بیایی اینجا Dodgy
 سپاس شده توسط Shawty Girl
من رفتم ..
بای ..
« گفتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 23 122
 سپاس شده توسط Shawty Girl ، parmida.a
نقل قول: هنوز یادم نفته که فحش دادی بهم!در ضمن به جز اسمت هیچی ازت نمیدونم!پیام هم دیگه نده!
اون که حقت بود..!Sleepy

هرچی فکر میکنم یادم نمیاد به جز بار اول که همون رو بهت گفتم بهت پیام داده باشم چون رفتی تو لیست سیاهم..!!Angel
 سپاس شده توسط sjmmc
(21-02-2013، 16:03)ali7500 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2013، 15:48)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نازی جون حمید میتونه خودش ج بده به من اگر هم ناراحت شده باشه من خودم باهاش میحرفم!شما خودتو ناراحت نکن!DodgyDodgyBig Grin

کی با تو بود؟
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
(21-02-2013، 16:03)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: هنوز یادم نفته که فحش دادی بهم!در ضمن به جز اسمت هیچی ازت نمیدونم!پیام هم دیگه نده!
اون که حقت بود..!Sleepy

هرچی فکر میکنم یادم نمیاد به جز بار اول که همون رو بهت گفتم بهت پیام داده باشم چون رفتی تو لیست سیاهم..!!Angel

له شد.Big Grin
Take The Gun
&
Count To Three
(21-02-2013، 16:04)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-02-2013، 16:03)ali7500 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی با تو بود؟

من حمیدم
تو چی میگی ؟
(21-02-2013، 16:02)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نازنین چی شده؟Undecided
تنها موندی؟Undecided
کمک نمیخوای؟Undecided
نه بدون کمک حریفشم..!!

ولی دارم به حال خودم افسوس میخورم..!!
(21-02-2013، 16:03)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون که حقت بود..!Sleepy

تو هم!!
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 105 مهمان