10-02-2013، 4:22
فکر کنم
به بوی عطر تو حساسیت دارم
همین که در ذهنم می پیچد
از چشم
اشک می آید…
به بوی عطر تو حساسیت دارم
همین که در ذهنم می پیچد
از چشم
اشک می آید…
|
نظرسنجی: شما عضو کدوم گروهین؟! این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
گروه1 | 5 | 55.56% | |
گروه2 | 0 | 0% | |
گروه3 | 4 | 44.44% | |
در کل | 9 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی دادهاید. | [نمایش نتایج] |
جمله های کوتاه عـــ ـــــ ــــاشــ ـقــــ ــــــ ـــــانـــــ ـه...!!! |
||||||||||||||||||||
10-02-2013، 4:22
فکر کنم
به بوی عطر تو حساسیت دارم همین که در ذهنم می پیچد از چشم اشک می آید…
10-02-2013، 14:16
حس بدی دارم
حالم گرفتست... تصمیم هایی گرفتم که نمیدونم درسته یانه...!!!! خستم.کم اوردم...دلم گریه میخوادولی اشکی نمونده.فقط بغض دارم. خداجون...دنیارونگهدارمن میخوام پیاده شم...ارزونی بعقیه بنده هات...من دیگه کم اوردم...اینجااخرخطه منه...
13-02-2013، 14:16
زن که بـاشـے …عـاشـق شـوے “چـشـم سـفـیـد” خـطـابـَت مـے کـنـنـد !راسـت مـے گـویـنـد . .
13-02-2013، 14:38
من فقط دارم سعی میکنم همرنگ جماعت شوم،اما می شود کمی کمکم کنید!آی جماعت…شماها دقیقا چه رنگی هستید؟...
شهر من اینجا نیست !اینجا…آدم که نه!آدمک هایش , همه ناجور رنگ بی رنگی اند!و جالب تر !اینجا هر کسی هفتاد رنگ بازی میکندتا میزبان سیاهی دیگری باشد!.شهر من اینجا نیست!اینجا…همه قار قار چهلمین کلاغ رادوست می دارند!و آبرو چون پنیری دزدیده خواهد شد!.شهر من اینجا نیست!اینجا…سبدهاشان پر است ازتخم های تهمتی که غالبا “دو زرده” اند!.من به دنبال دیارم هستم,شهر من اینجا نیست…شهر من گم شده است!...آدمــیزاد در حرف زدن هایش بی ملاحظه است … !وقتی میخواهد با منطق حرف بزند ؛ احساساتی میشود …وقتی از احساسش میگوید ؛ آرزوهایش لو میرود …وقتی از آرزوهایش یاد میکند ؛ حسرتش رو میشود …وقتی حسرتهایش را روشن میکند ؛ منطق میتراشد …و اینگونه گند میزند به همه ی روابطش …...
13-02-2013، 18:17
(آخرین ویرایش در این ارسال: 30-03-2013، 14:41، توسط poyan lover you.)
از پنجره شستند چرا ؟؟باران را
از یاد ببردند چرا ؟؟ یاران را آنها به گمان خویش روشنفکرند باور نکنید این دغل کاران را دوستت دارم هایت را باور می کنم درست مثل امضای آخر نامه هایت که می گویی خون است… اما طعم آب انار می دهد وقتی بنا را بر رفتن گذاشتی … تو با هر سیب کرم خورده ای وسوسه میشوی … پس همان بهتر که نباشی … این روزها هرکی منو میبینه میگه : وااای خوش به حالت چقدر لاغر شدی !!! رمز موفقیتت چی بوده ؟ من فقط لبخند میزنم و تو دلم میگم : بازیچه شدن … زدوستان دو رنگم عجیب دل تنگ است فدای همت آن دشمنی که یکرنگ است زخمهـایم به طعنه می گویند : دوستانت ، چقدر بانمک اند….. هر چیزی زیادیش دل رو میزنه ، زیاد دوستت داشتم … هروقت حرف دلمو زدم ، دلتو زدم ! ساکت نیستم لبهایم هم نسوخته است تنها تمام من تاول زده از آشی که نخورده ام… این روزها ساکت که بمانی… می رود به حساب جواب نداشتنت عمرا اگر بفهمند داری جان میکنی تا احترامشان را نگه داری به سلامتی اونایی که هزارتا خاطــــــــــــــــرخواه دارن ولی دلشون گیرِ یه بــــــــــــــــــــــــی معرفته ! هم قــــــــــد شدیم … خدا میداند چه چیزهایی را زیر پاهایم گذاشتم … پست ترین آدما کسایی هستن که به دست گذاشتن رو نقطه ضعف دیگران بگن شوخی … ! قیافه ام تابلو شده بود ! گفتن : چی میکشی ؟ گفتم : زجر ! گفتن : نه یعنی چی مصرف میکنی ؟ گفتم : زندگی … ! چقدر جالب ! تو لحظه های داغونی فقط یه نفر میتونه آرومت کنه اونم کسیه که داغونت کرده ! صدا … دوربین … حرکت … باز هم برایم نقش بازی کن ! کارَت که با من تمام شد ، پرت کن بیرون مرا . . . راحت ترم … تا بگویی دوستت دارم . . به دروغ . . عشق هایت را مثل کانال تلویزیون عوض می کنی و افتخار می کنی، که عشق برایت این چنین است ! و من می خندم … به برنامه هایی که هیچکدام ، ارزش دیدن ندارند . . . از قــــــبل هم باید حدس مـــــی زدم می روی رفتنت همیشه حتی در دستور زبان فارســـی “لــــــازمـــ” است… سلامِ مرا به وجدانت برسان و اگر بیدار بود بپرس چگونه شب ها را آسوده می خوابد . . . ؟ کاش ما آدما هم مثل گربه ها با چند لحظه بو کشیدن ، میفهمیدیم که هر آشغالی ارزش وقت گذاشتن نداره . . . یه زمانی می گفتن از تو چشماش میشه فهمید راست میگه یا دروغ … اما حالا دیگه اینقدر توانمند شدن بعضیا که با چشمشونم دروغ میگن … تو را من “تو” کردم وگرنه “او” هم زیادت است پس اینقدر برایم ،شما,شما نکن… بــــــــــــــــــعضی ها را در جوب باید شست تــا لجن هاهمه خوشحــال شوند کــه کثیف تر از خودشان هم هست..... هیچ وقت، اگه تو رو با کس دیگه ببینم حسودی نمی کنم…! آخه مامانم یادم داده اسباب بازی هامو بدم به بدبخت بیچاره ها… نه حرفی برای گفتن … نه امیدی برای ماندن … نه پایی برای رفتن … نه تمایلی برای دوباره ساختن … تو از اول هم هیچ نداشتی ! تحقیرت هم کنم کافـــی نیست تفریقت میکنم از تمام زندگی ام نبودنت هستیمو نابود میکرد ولی حالا بودنت . . . میشه نباشی ؟ ؟ ؟ “حوا” که باشی بعضی ها “هوا ” برشان می دارد که “آدمند ” !!! وقتـــــی به عقب بر میگردی ؛ متوجه میشی که جــــــای بعضیا ، الان که تو زندگیت خالــــــی نیست هیـــــچ … اون موقعشم زیـــــــــــادی بوده … !!! آنان که “عوض” شدنشان بعید است، “عوضی” شدنشان قطعی است… شک نکن ارزش دل قد یک مورچه است: هر دو خواسته یا ناخواسته زیر پا له میشوند. كاش به جای این همه باشگاه زیبایی اندام ، یه باشگاه زیبایی افكار هم داشتیم ؛ مشكل امروز ما اندام ها نیستن ، افكارها هستن ! دنبال کسی نیستم که وقتی میگم میرم بگه : "نرو!" کسی رو میخوام که وقتی گفتم میرم بگه : صب کن منم باهات بیام، تنهانرو کاش یاد تو به سان فلفلی زیر بینی که تحریکت میکند عطسه کنی، قلبم را تحریک میکرد تا هرآنچه از تو در قلب دارم بیرون بریزد . . . این روزا باید دشمناتو فراموش کنی … تنها کسی که می تونه تو رو به خاک سیاه بشونه یک دوست کاملاً مورد اعتماده . . . چرا وقتی دروغ میگی و من لبخند می زنم فکر میکنی خرم . خب یه بارم فکر کن دارم به خریت تو لبخند می زنم . . ! خوش به حالشان !! خوش به حال اونی که … وقتی درآغوشت آرام گرفت به او میگویی : قبل تر از تو ، هیچ کس نبود در افکارم . . . این روزها جای خالی ” تـو ” را با عروسکی پر می کنم همانند توست مرا ” دوست ندارد ” احساس ندارد ! اما هر چه هست ” دل شـکـســتـن ” بلد نیست داستان از آنجا شروع شد که تو اسمه تمام هرزگی هایت را آزادی گذاشتی . . . و من از آنجا بی غیرت شدم که فکر میکردم به تمدن رسیده ام بودیم و کسی پاس نمیداشت که هستیم باشد که نباشیم و بدانند که بودیم . . . ز کویت رفتم و الماس ِ طاقت بر شکستم برو با یار ِ خود بنشین که من بارِ سفر بستم که بعد ِ رفتنم جانا هزار افسوس خواهی خورد فلانی یار ِ خوبی بود و من ،قدرش ندانستم . . وقتی دلمو شکستی حس کردم بیشتر دوستت دارم چون حالا دلم چندین تیکه داشت که هر کدوم جداگونه دوستت داشت . . . فکر میکردم که برام یه رفیق و همدمی تو کویر آرزو باران رحمتی به گمونم آخر عاشقای عالمی بذار راحتت کنم ، فکر میکردم آدمی! چقدر سخته کسی رو که دوستش داری نتونی بهش بگی که دوستش داری وچقدر بده که کسی تورو دوست داشته باشه واینو نتونه بهت بگه . . . چقدر سخته تو چشای کسی که تمام عشقت رو ازت دزدید وبجاش یه زخم همیشگی رو قلبت هدیه داد زول بزنی و بجای اینکه لبریز کنید و نفرت شی حس کنی که هنوز هم دوسش داری . . . چقدر سخته دلت بخواد سرتو باز به دیواری تکیه بدی که یبار زیر آوار غرورش همه وجودت له شده . . . چقدر سخته تو خیالت ساعتها باهاش حرف بزنی اما وقتی دیدیش هیچ چیزی بجز سلام نتونی بگی . در زندگیم به هیچکس خیانت نکردم جز خودم ! وفای به تو خیانت به خودم بود ! خودت باش ! همه ی نقش ها قبلا گرفته شدند . . . من که به هیچ دردی نمیخورم . . . . . . این دردها هستند که چپ و راست به من میخورند ! همبازی هایمان را تا وقتی دوست داریم که خوب می بازند !! گاهی حتی جرات نمی کنم پشت سرم رو نگاه کنم که ببینم جام خالیه یا نه !؟ دیگر قاصدک ها به دست ما نمیرسند ! چون شرم دارند پیغام چند نفر را به یک مقصد ببرند ! از یه جایی به بعد آدم دیگه دوست نداره همه چی درست بشه ! دوست داره همه چی تموم بشه . . . بسیار تماشایی و آراسته ای / از رونق ماه آسمان کاسته ای انگار نه انگار که مارا دیدی / از روی کدام دنده برخاسته ای یادم نرود که : من تنها هستم ، اما تنها من نیستم . . . خدایا ! من را در برابر بعضی از دوستانم محافظت کن خودم از عهده تمام دشمنانم بر میآیم . . .
15-02-2013، 2:22
نامتــــ را كــــه مي شنومـ
درستــــ مثل آنروزهـــــا بنــد دلـــمـ يكجـــا پــــاره ميشود و شــرمـ استــــ كـــه مي نشيند روي گــــونــه هاي مـن ِ هميشه عــاشق ِ تــ ــو
15-02-2013، 3:22
من چک نویس احساسات تو نیستم...
"دوستت دارم"هایت را جای دیگر تمرین کن!
15-02-2013، 11:04
خدایا
پنجرهای احساسم را باز گذاشته ام تا نسیم ملکوتیت را بر مشامم استشمام کنم کاش لایق مهمانیت در زیر بارش رحمت آسمانت باشم
17-02-2013، 12:31
خیلی وقت است که کــــات گفته ام . . .
ولی تو همچنان برایم بــــازی میکنی . . .
18-02-2013، 18:57
حواستــ بــہ دلـتــ باشـد
آטּ را هر جایــے نگذار ... ایـטּ روزهـا دلـ را مـیدزدنـد بعد کـہ بہ دردشاטּ نخوردے جاے صنـدوق پسـتــ آטּ را در سطـل آشـغالـ میــے انـدازنـد و تو خوبــ میدانــے دلــے کــہ الـمثنــے شد دیگر دلـ نمــے شود | ||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|