13-02-2013، 18:25
(آخرین ویرایش در این ارسال: 13-02-2013، 21:07، توسط poyan lover you.)
پر کاربرد ترین دروغ پشت تلفن:
اونم سلام میرسونه .....
مامانم ديروز يه طرح داد خفن يعنی مصرف برق رو نصف مي كنه.
گفت صبح كه بلند ميشي برو يه عكس از تو يخچال بگير تا شب هر موقع خواستي بيای درش رو باز كنی همون عكس رو نگا كن ...
مادر من معلم کلاس اول دبستانه، تعریف میکرد واسه درس علوم یکی از شاگرداشو که شیطونم هست میاره پایه تخته و یه سوال ازش می پرسه، گویا شاگرد جواب سوالو نمی دونسته و یکی از بچه های کلاس در تلاش بوده جواب و بهش برسونه، فکر می کنید شاگرد پایه تخته چیکار کرده؟؟؟؟ گفته خانوم م م م م م فلانی داره جواب و به من میگه
هرچی بیشتر میگذره و علم پیشرفت میکنه کل مردم دنیا رویاهاشون به حقیقت می پیونده، ما جوک هامون تبدیل به واقعیت میشه!!!!
[عادل فردوسی پور - برنامه نود دیشب]
فايل های دوربین ۹۰ رو با حجم كم بفرستيد، آخه سرعت اينترنت پائينه ما بايد مورچه ای دانلود كنیم!
دیدین تو این فیلم ها یکی تیر میخوره میوفته به رفیقاش میگه: شما برید؟
زر مفته...
من اگه تیر بخورم بیفتم ببینم رفیقام دارن میرن از پشت همشونو میبندم به رگبار!!
والا
.........................
اونم سلام میرسونه .....
مامانم ديروز يه طرح داد خفن يعنی مصرف برق رو نصف مي كنه.
گفت صبح كه بلند ميشي برو يه عكس از تو يخچال بگير تا شب هر موقع خواستي بيای درش رو باز كنی همون عكس رو نگا كن ...
مادر من معلم کلاس اول دبستانه، تعریف میکرد واسه درس علوم یکی از شاگرداشو که شیطونم هست میاره پایه تخته و یه سوال ازش می پرسه، گویا شاگرد جواب سوالو نمی دونسته و یکی از بچه های کلاس در تلاش بوده جواب و بهش برسونه، فکر می کنید شاگرد پایه تخته چیکار کرده؟؟؟؟ گفته خانوم م م م م م فلانی داره جواب و به من میگه
هرچی بیشتر میگذره و علم پیشرفت میکنه کل مردم دنیا رویاهاشون به حقیقت می پیونده، ما جوک هامون تبدیل به واقعیت میشه!!!!
[عادل فردوسی پور - برنامه نود دیشب]
فايل های دوربین ۹۰ رو با حجم كم بفرستيد، آخه سرعت اينترنت پائينه ما بايد مورچه ای دانلود كنیم!
دیدین تو این فیلم ها یکی تیر میخوره میوفته به رفیقاش میگه: شما برید؟
زر مفته...
من اگه تیر بخورم بیفتم ببینم رفیقام دارن میرن از پشت همشونو میبندم به رگبار!!
والا
.........................