08-02-2013، 13:21
سه تا سیگار کشیدم
دو تاشو بخاطر اینکه از یادم نمیری
یکیشو بخاطر اینکه از یادت رفتم
دو تاشو بخاطر اینکه از یادم نمیری
یکیشو بخاطر اینکه از یادت رفتم
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
||||||||||||||||||||||||||
08-02-2013، 13:21
سه تا سیگار کشیدم
دو تاشو بخاطر اینکه از یادم نمیری یکیشو بخاطر اینکه از یادت رفتم
08-02-2013، 14:35
مادر کودکش را شیر می دهد
و کودک از نور ِ چشم مادر خواندن و نوشتن می آموزد وقتی کمی بزرگ شد کیف مادر را خالی می کند تا بسته ی سیگاری بخرد بر استخوان های لاغر و کم خون مادر راه می رود تا از دانشگاه فارغ التحصیل شود وقتی برای خودش مردی شد پا روی پا می اندازد و در یکی از کافه تریاهای روشنفکران کنفرانس مطبوعاتی ترتیب می دهد و می گوید: « عقل زن کامل نیست » و به افتخار این سخن مگس ها و گارسون ها کف طولانی می زنند!
08-02-2013، 15:27
نــ ــــقاش خوبــی نبودم،
امــا، این روزهــا به لطفـــ تو، انتـــظار را دیدنــی مــــی کشم!
08-02-2013، 19:13
بعد از مدت ها ديدمش دستامو گرفت و گفت
![]() خودما كنترل كردم وفقط لبخندي زدم توي دلم گريه كردم و اروم توي گوشش گفتم: (بي معرفت...دستاي من تغيير نكرده"دستات به دستاي اون عادت كرده"...)
08-02-2013، 20:36
ناممـ را پاکــــــــ کرבﮮ یاבمـ را چـﮧ میکنی؟ یاבمـ را پاکـــــــ کنی عشقمـ را چـﮧ میکنی؟ اصلــا همـﮧ را پاکـــــ کـלּ... هـــــر آنچـﮧ از مـלּ בار ﮮ ... فقط بگـو بـــــا وجـבانتـــ چـﮧ میکنی؟ شایــــــב...؟! نکنـב آن را همـ پاکــــــ کرבه اﮮ؟ نـــﮧ !!!!! شـבنی نیستـــــ.... نمیتوانی آنچـﮧ را کـﮧ نـבاشتی پاکـــــ کنی!
08-02-2013، 20:40
دیـدَم دُنیـا کارتونـی نیسـت ! اون جوری که توش حال کُنـی نیست!
میکننت دمِ آب خـوری خیـس ! میگیرن با لاش خـوری چـیـبس! گُفتـم اینـَم می گذره و هر چـی باشه باز طوری نیـست!
08-02-2013، 20:48
می بینمت ..
کفش هایت را واکس زده .. و برق انداخته ای .. حالا جُفت که می شوند .. دلم شورمی زند !
08-02-2013، 21:08
خـُدایـا سـَهـم مـَن ایـن بـود؟!
دِلـــَم دَر دَسـت او گـیـر اَست خـودَمـ اَز دَسـت او دِلـگـیر عـَجـَب دُنـیـاے بـی رَحـمے . . . دِلــَم گـیر اَسـت و دِلـگـیرَم!
09-02-2013، 11:12
یــرمــرد ِ هـمـسـایـه آلـزایمـر دارد...!!
امــروز صـبـح ٬ بـیـخـودی شلـوغـش کــرده بــودنــد...!! او فـقـط ٬ یــادش رفـتــه تا ٬ از خــواب بـیـدار شـود ......
09-02-2013، 13:06
نـتـــــرس !
بــــیــا .. در اوج خــنـده هــایــم شـــریــک بــــاش ! مــــــن ، هــمــیـشــه تــنـهـــا گـــریــه مــیـکـنــــم ..
| ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|