امتیاز موضوع:
  • 50 رأی - میانگین امتیازات: 4.24
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تقلب در تراوین

Wink 
(31-03-2011، 10:49)sepehr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا یکم سپاس کنید من جونم در اومد تا این ها رو نوشتم

Heartدمت گرم
پاسخ
 سپاس شده توسط امیررضا* ، RedSparrow
آگهی
دلتونو خوش نکنین برا تقلب تو تراوین هیچ چیزی برا تقلب وجود نداره فقط یه سری اسکیریپ وجود داره که اونم اگه مولتی هانتر بفهمه میزنه ایدیتونو میبنده بهتره برین مثل ادم بازی کنیم یا بریم طلا بخریم من خودم ترا باز حرفه ای ام هیچ راهی برا تقلب وجود نره عزیزم نره میفهمی؟ افتاد؟
پاسخ
به نظر من بازی با تقلب اصلا حال نمیده
پاسخ
 سپاس شده توسط امیررضا*
ویرایش شد
پاسخ
سپهرجونHeart
پاسخ
 سپاس شده توسط RedSparrow
ویرایش شد
پاسخ
سلام به دوستان عزیزوتراوین بازهاتنهاروش تقلب 24 ساعت پشت سیستم نشستن هست این بازی که من می بینم تقلب نمیشه توش کردConfusedTongue
پاسخ
مسئله این نیست که بشه توش تقلب کرد یا نشه, مسئله این هست که اگه بشه هم, نباید این کار و انجام داد
مزه ی بازی به این هست که خودت استراتژی تعیین کنی و خودت شکست بخوری یا پیروز شی, تقلب لذت بازی رو تو تراوین از بین میبره
من هیچ وقت سرور هایه جدیدشو بازی نکردم, دلیلشم این بود که وقتی رفتم به سرور یک, دیگه عادت کرده بودم به این سبک بازی
تو همون سرور یک که چه غول هایی بودند تو اون سرور مثله 3 نقطه ها یا خیلی اتحاد هایه دیگه که الان اسمشون یادم نیست, من دو بار اکانت ساختم و هر دو بار تویه 3 ماه جزو 200 نفر اول رسیده بودم, حتی دفعه دوم رئیس یکی از اتحاد هایه 3 نقطه تو شمال شرق شدم
بدون تقلب میشه رفت بالا, اما اون زمان من یادمه که شبا هم هر یه ساعت بیدار میشدم و کارایه دهکده رو انجام میدادم و حمله ها رو میزدم و حتی حاضر نبودم که یک دقیقه کار عقب بیفته و از اول بازی همیشه برنامه ریزی هام تا حداقل تا یک هفته بعدش کامل بود, در این حد که هر ساعت از بازی باید چیرو بالا ببرم و چی بسازم و چی کار بکنم تو بازی و خیلی کارایه دیگه
اینجوریه که وقتی برنده شی بهت حال میده, وقتی یکی رو شکست بدی بهت حال میده
وگرنه همه میتونن تقلب کنند
پاسخ
 سپاس شده توسط poya ، .ali. ، alidude
راست میگی!
Alt0937 Smile Smile
پاسخ
داداش تراوین بدون طلا امکان نداره Wink من 5 سال ترا بازی میکنم برو بپرسس dragon fire و zamin khar کی بوده تو سرورا ولی یه سئوال به نظر شما این اسکیریپ ها تقلب نیست یه سری اسکیریپ هسش که سرعت تولید منابعتو بالا میبره
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ساخت سرور تراوین لجند
  کد های تقلب بازی ” پپسی من ” پلی استیشن
  کد های تقلب بازی “ کراش بندیکوت 3 ” پلی استیشن
  کد های تقلب بازی ” کراش بندیکوت 2 ” پلی استیشن
  کدهای تقلب بازی هالک
  کد های تقلب بازی “تکن 3” پلی استیشن
  رمز و کد های تقلب بازی لاک پشت های نینجا
  کلیپ آموزش تقلب در بازی پیژامه
  کلیپ آموزش تقلب در بازی جدول پلاس
  کلیپ آموزش تقلب در بازی غلط نامه

پرش به انجمن: