07-02-2013، 16:02
مواد لازم شارلوت :
کیک اسفنجی = 1 عدد
ژله = 1 لیوان
خامه آماده = 250 گرم
خلال بادام تف داده (به دلخواه) = 2 قاشق غذا خوری
میوه (موز، آناناس، کیوی و سایر میوه های تازه و کمپوتی مخلوط شده) = 200 گرم
طرز تهیه شارلوت :
ابتدا کیک را در یک قابلمه گود می پزیم ، پس از پختن و طلائی شدن از فر خارج کرده و می گذاریم سرد شود. سپس ژله را آماده کرده و در یخچال می گذاریم تا ببندد. سر کیک را کمی برداشته از قسمت وسط کیک داخل آن را خالی می کنیم بطوری که ته و دیواره مقداری داشته باشد، به قطر حدود 2 سانت می گذاریم باقی بماند ، ابتدا خامه را آماده کرده و به ته و کناره داخلی کیک بمالید تا منفذ داخل کیک پوشیده شود، حال ژله، میوه و خلال بادام . کمی از خامه مخلوط کرده داخل کیک را پر می کنیم . قسمت سر کیک را به ته آن کمی خامه مالیده تا به بقیه مواد بچسبد. سر کیک را گذاشته و کمی فشار می دهیم تا یک اندازه شود. حال دیواره و روی کیک را با خامه آماده می پوشانیم و با خامه در قیف تزئین می کنیم. کیک را برای چند ساعت در یخچال می گذاریم تا تمام مواد داخل آن به هم بچسبد
کیک اسفنجی = 1 عدد
ژله = 1 لیوان
خامه آماده = 250 گرم
خلال بادام تف داده (به دلخواه) = 2 قاشق غذا خوری
میوه (موز، آناناس، کیوی و سایر میوه های تازه و کمپوتی مخلوط شده) = 200 گرم
طرز تهیه شارلوت :
ابتدا کیک را در یک قابلمه گود می پزیم ، پس از پختن و طلائی شدن از فر خارج کرده و می گذاریم سرد شود. سپس ژله را آماده کرده و در یخچال می گذاریم تا ببندد. سر کیک را کمی برداشته از قسمت وسط کیک داخل آن را خالی می کنیم بطوری که ته و دیواره مقداری داشته باشد، به قطر حدود 2 سانت می گذاریم باقی بماند ، ابتدا خامه را آماده کرده و به ته و کناره داخلی کیک بمالید تا منفذ داخل کیک پوشیده شود، حال ژله، میوه و خلال بادام . کمی از خامه مخلوط کرده داخل کیک را پر می کنیم . قسمت سر کیک را به ته آن کمی خامه مالیده تا به بقیه مواد بچسبد. سر کیک را گذاشته و کمی فشار می دهیم تا یک اندازه شود. حال دیواره و روی کیک را با خامه آماده می پوشانیم و با خامه در قیف تزئین می کنیم. کیک را برای چند ساعت در یخچال می گذاریم تا تمام مواد داخل آن به هم بچسبد