(20-01-2013، 16:52)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بیشین بینم بابا
(19-01-2013، 14:31)دختر شاعر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اتفاقا مردا باید نوکری زنا رو بکنن و مردا ... استغفر الله اگه این زنا یعنی همین نوکرا نبودن این مرد بزرگ نمی شد مردا باید پای زنارو ببوسن بعدش اگه این نوکرا نبودن کسی برای این شکم لامصب غذا درست نمی کرد پس این عکس رو برعکس میکنیم این سیر تکاملی مردان رو می کنیم سیر تکاملی مردان و سیر تکاملی زنان رو می کنیم سیر تکاملی مردان
حامد اقا من یک جمله میگم اویزون گوشت کن فهمیدی خیلی عقده ای اگه نفهمیدی حالیت کنم ببین من زورم بیش تر از پسر من زبونم رو حق بازه پس نظری که دادم بخون هردو نظرا م یک کلمه ی دیگه بهت میگم 6 حرفست عقده ای تو و امیر 2
حامد خیلی پرویی ببین برعکست میکنم بات زمین رو جارو میزنم چون ادم نیستی اگر زن نبود تو الان این جا نبودی
(19-01-2013، 15:01)vida1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیشین بینیم بابا...حال نریم!!!!!!!!!
الآن همه چی عوض شده!
نه من میخوام بدونم این مردایی که تو این عکسن ابرو برمیدارن؟ریمل و کرم میزنن؟؟؟؟؟؟؟؟نه داداشه من!مردم مردای قدیییییم!شاید قدیما اینجوری بودن ولی الان دیگه عمرا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
زناهم که دیگه قابل گفتن نیس الآن همه میدونن چه نقش مهمی دارن تو جامعه!!!!
(19-01-2013، 18:47)baran.tarane نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مرسی........................:
به نظرمن ایناهمه جنبه طنز داره..........................:شما خودتونو ناراحت نکنید........................
چون تو جامعه ی ما الان تساوی حقوقه زن ومرده................:cool:
(19-01-2013، 19:43)هرمیون گرینجر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این عقاید عقب افتاده برا شما پسر هاست ما که فعلا داریم تو خونه سروری و سالاری می کنیم این شمایید که...
شما چشاتون رو باز کنید میبینید همه این ها واقعیت داره
الان هم سرما خوردم حال بحث ندارم
وگرنه خودتون که میدونید ؟
(20-01-2013، 17:32)HAMED* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امیرجان.من همه اینا رو خوندم.به بیشترشونم سپاس دادم که باید میدادم.
حتی اونی که منو عقده ای خوند واونی که...
چاره چیه امیر جان.فهم وشعور چیزیه که اکتسابیه .وقتی یه نفر نتونسته این فهم روکسب کنه ودهنش روباز میکنه وهرچی که لایق خودشو اطرافیانشه درجواب یه مطلب طنز به کارمیبره دیگه حرفی برای گفتن نمیمونه.
من هرروزاینا رومیخوندم وتاسف میخوردم به حال فهمی که هرروز داره تو بعضی آدمها تحلیل میره.ولی از طرفی خوشحالم که هنوز تو این جامعه نسوان تعداد انگشت شماری هستند!که شعورشون هنوز کامله وفرق یه مطلب طنز ویه بحث بی فایده رو میفهمن
ماکه به مطالبی که اونادرمورد پسرها میگن میخندیم وجوابامونم طنزه.:498:
ببین ببخشید که اینو میگم تو اگر فهم و شعور داشتی این عکسو نمی گذاشتی هر چی لا یقته گفتم و گفتن