امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

6ماه زندانی برای جاستین بیبر+عکس

6ماه زندانی  برای جاستین بیبر+عکس 1
جاستین بیبر متهم است که در یک مرکز خرید به یک عکاس پرخاش کرده است.

اگر این ستاره پاپ تصور کرده است که این موضوع به آرامی می‌گذرد کاملاً در اشتباه است. چرا که مورد وی به پلیس گزارش شده و ممکن است مورد پیگرد قرار گیرد.

اگر این نوجوان متهم شناخته شود به شش ماه زندان محکوم می‌شود.

بازپرسان پلیس لس آنجلس از جاستین ۱۸ ساله درخواست بازجویی کرده اند ولی وی در حال حاضر برای اجرای کنسرت به نروژ رفته است. بنا به گفته‌ها این مشاجره وقتی صورت گرفته که در حین بیرون آمدن از سینما یک عکاس سعی در گرفتن چند عکس از او و نامزدش سلنا گومز کرده است. و طبق گفته پلیس این عکاس با پلیس تماس گرفته و از درد در ناحیه سینه‌اش شکایت کرده است، وی را به بیمارستان برده و بعد از مدتی مرخص شده است.

در تصاویر زیر جاستین را می‌بینید که خونسردی خود را از دست داده و عصبانی است و سلنا گومز سعی دارد او را آرام کند.
پاسخ
 سپاس شده توسط HAMESTER ، сÜтε Đévìł ツ ، ahb ، aCrimoniouSs ، ★☆❤❤❤angel_love❤❤❤★☆ ، Apathetic ، Niloo_SelStan ، فرشته ي كوچولو ، ×~parand~× ، panita ، نانا☀2012 ، lady snow white ، bid ، امیر2 ، -_- kimiya ، نادیا ، عارفه ، *2gether4ever* ، ammemard ، pink lady ، ற!sS~saЋİ ، ÐeaÐ GiЯl ، Mason ، عليرضا1 ، ^Aytin^ ، نازنين خوشگله انجمن ، سیسیلی ، sbinam ، noosha joon ، yujymy
آگهی
DodgyDodgyاسپم ندیدDodgy
cof cof
پاسخ
 سپاس شده توسط B I N A M
خب از اونجایی که خیلی وقت پیش این اتفاق افتاد و پسره هم پارتیش کلفته نمیره زندان!
مگه همینجوریه خواننده ی معروفشونو بندازن زندان!
خــط زدنِ مَـــن ، پـایــآنِ من نبـــود !!!
آغـــاز بی لیاقتـــیِ تـو بــود!
پاسخ
اه حالم بهم خورد فكرده اين چيه كه هر كاري دلش خواست بكنه
بهترين عشق اينست كه بزاري يكي ديگه خوشبختش كند
پاسخ
شایعس شایعس شایعسAngry
if I'm not back again this time tomorrow carry on carry on as if nothing really matters.
پاسخ
بهتر شيش ماه از دستش راحتيم Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

بارون باريد،تو بارون اشكاي چشامو نديد
گرميه شونه هاشو ازم گرفت،من موندم و يه تب شديد
................................................................................​..
منو كاغذو قلم،يه عالمه فكرو خيال
بازنشستيم دور هم،وقتشه بارونم بياد
................................................................................​..
پاسخ
کاش میشد اما انقدر پارتی داره که نمیره زندان حتی واسه یک دقیقه
❤خیــــلی سـخته عاشــق کسی باشی که روحشــم خبــر نداشـتته باشه ولی خیلی شرینه عاشــقانه یواشکی نگاهش کنی تو دلت بگی دوست دارم❤

سربزنی خوشحال میشم
شهرک دخترانhttp://urbsgirls.blogfa.com /
کلبه کوچک کودکان سرطانی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://ilove1320.blogfa.com
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://sherziba.loxblog.comנڵכ ּۅݜتﮧ ﮧاے נڵ
پاسخ
اااااخیییییششششش
خیلی خوشحال شدم واقعا مرسی ک منو الان خوش حال کردی Tongue

یه روز یه دختر با حجاب کامل از خیابانی میگذشت ناگهان پسری فریاد زد چطوری سیبیلو .
دختر برگشت و گفت : تو دوره ای که شما ابرو برمیدارید ما هم سیبیل میذاریم تا بدونن هنوز هم مرد هست.25r30
پاسخ
خدا کنه حبس ابد بدن بهش بچه قرطی فک کرده مملکت صاحب نداره هر غلطی دلش میخواد بکنهAngryAngryAngry
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
6ماه زندانی  برای جاستین بیبر+عکس 1
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  اسکار قوانین مرتبط با نحوه اکران فیلم ها برای رقابت آن‌ها برای کسب جوایز را آسان کرد
  دستور رئیس صداوسیما برای ساخت سریالی برای کرونا
  معرفی فیلم من شیطان را زندانی کردم | I Trapped the Devil
  معرفی فیلم زندانی ها
  هنری کاویل : با توجه به جنبش MeToo می ترسم به زنی نزدیک شوم چراکه احتمالا زندانی خواه
  من چشم دارم برای دیدن، گوش برای شنیدن وجاهای دیگه ای هم ‏دارم که مطمئنا به کارمیاد
  رابطه ی بین جکی چان و پسر زندانی اش !
  ستاره معروف سینمای هند به اتهام قتل زندانی شد (+عکس)
  کادوی خنده دار مرد ترکیه ای برای ←آنجلینا جولی→ برای پیشگیری از سرطان سینه ی وی!!!
  خبرنگار جنجال آفرین جشنواره فیلم کن زندانی نشد

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان