نقل قول: جاش که جای بحث کردن در مورد هر امپراتوری ای است از نام تاپیک هم روشن است.آخ آخ آخ ببخشید هواسم نبود چرا بود مثلا سلجوقیان آناتولی
من قبول ندارم که قبل از عثمانی ها ترک ها حکومت بزرګی در لیدی و شام و سرزمین ترکیه داشتن
فرید دنبالش نگرد بود
|
فهرست بزرگترین امپراطوری های جهان |
|||||||||||
نقل قول: جاش که جای بحث کردن در مورد هر امپراتوری ای است از نام تاپیک هم روشن است.آخ آخ آخ ببخشید هواسم نبود چرا بود مثلا سلجوقیان آناتولی فرید دنبالش نگرد بود
26-02-2012، 17:23
(26-02-2012، 17:08)1939 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شاید اگه مستند تخت جمشید ناصر پور پیرار رو مشاهده کنی قسمتی از پاسخ سوالت رو بگیری.
26-02-2012، 17:24
سلجوقیان اناتولی بزرګ بود؟؟؟؟ اخه چیه که میګی؟؟؟؟ سلجوقیان اناتولی که بزرګ نبود.
یک پرسش داشتم جدا از موضوع بحث سلجوقیان اناتولی حکومتی کاملا ترک برای مملکت ترک های شام و ترکیه و لیدی بود؟؟؟ وابسته به ایران نبود؟؟؟
26-02-2012، 17:25
فرییییییییید
26-02-2012، 17:26
نقل قول: شاید اگه مستند تخت جمشید ناصر پور پیرار رو مشاهده کنی قسمتی از پاسخ سوالت رو بگیری.چیز خاصی توش نیست. همش رد میکنه و پرسش مطرح میکنه و زیر سوال میبره ولی چیز خاصی رو ثابت نمیکنه. نقل قول: سلجوقیان اناتولی بزرګ بود؟؟؟؟ اخه چیه که میګی؟؟؟؟ سلجوقیان اناتولی که بزرګ نبود.نه خود ایران اون موقع وابسته به سلجوقیان ترک بود که ایرانی نبودند بعدها سلجوقیان به چند قسمت تقسیم شدند که یکیش سلجوقیان آناتولی بود این سلجوقیان آناتولی هم کوچک نبودا ترکیه سوریه عراق اردن لبنان خیلی جاهارو در بر میگرفت(قسمتی از عاق) قبل از اسلام بحث روش زیاده ولی بعد از اسلام اغلب ترکها بر کل خاور میانه و آسیای میانه و حتی هند و مصر (البته هند و مصر برای یک مدتی بوده) حکومت کردند
26-02-2012، 17:37
دوستان اگه میشه به جای لفظ ترک و ایرانی لفظ ترک و فارس یا پارسی رو بکار ببریم.
چون ایران شامل چندین قوم و ملت، با فرهنگ و زبانی جدا از هم هست.
26-02-2012، 18:34
نقل قول: نه اینکه حرفای خودت خیلی علمیه؟حداقلش اینه که تاریخ جهان را مثل شما دروغ نمی پندارم و تاریخ تحریفی و بی پایه و اساس از خودم در نمی اورم امثل شما که عقاید تعصبی افراطی دارید. نقل قول: نه اینکه حرفای خودت خیلی علمیه؟صابر من گفتم که نظرها در مورد تاریخ همه جا متفاوته فیلم نگرفتن که نشون بدن بگن ایناهاش از روی آثار و سنگ نوشته ها نظر میدن نظرهای متفاوت من تاریخ دنیارو کجا انکار کردم ؟ ولی ظاهرا عقاید تو خیلی تعصبیتره ها خیلی هم افراطی تو میگی اینه که هست کسی حق نداره در موردش حرف بزنه وگرنه اخراجش میکنم
26-02-2012، 18:43
نقل قول: صابر من گفتم که نظرها در مورد تاریخ همه جا متفاوتهباز برای واضحات باید برای شما توضیح داد. کسی که دلیلی ندارد خودش را به ندانستن می زند. نقل قول: من تاریخ دنیارو کجا انکار کردم ؟هر جا که به ضرر ترک هاست تاریخ مستند و مکتوب جهان را رد کرده تحریف می کنید و شروع به اظهارات من در اوردی و داستان گویی. حافظه تان هم وقتی به ضررتان است از کار می افتد!!! شما واقعا گزینه خوبی برای یک بحث علمی هستید!!! | |||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|