13-01-2013، 20:13
آهای… با توام!
تا آخر عمرت مدیونی!
به کسی که باعث شدی بعد از تو دیگه عاشق هیچکس نشه!
میفهمی…؟
تا آخر عمرت مدیونی!
به کسی که باعث شدی بعد از تو دیگه عاشق هیچکس نشه!
میفهمی…؟
|
چه بر ســــ ـر عـشـ ــــــق آمــ ـده |
|||||||||||||||||
13-01-2013، 20:13
آهای… با توام!
تا آخر عمرت مدیونی! به کسی که باعث شدی بعد از تو دیگه عاشق هیچکس نشه! میفهمی…؟
13-01-2013، 21:55
عشقت هرجای دنیا که باشه،مهم این این نیست که مال تو باشه.
اگه عشقت واقعی باشه برات مهمه که اون سالم باشه.زنده باشه.نفس بکشه.....خوشحال باشه و خوشبخت تو هنوز خدا رو داری عزیزم! هیچ کار خدا بی حکمت نیست.پس بهش ایمان داشته باش زندگی هنوز جریان داره....:nooz::494::498:
13-01-2013، 23:04
دلم فـــــال می خواهـــــد
قهـــــوه ... تــاروت ... نمی دانــــــم ؟! هر چه باشــــــد هر چه نقـــــش تـــــو را در این روزهـــــای بــیرنــــگ ... ......پــــر رنــــگ کنــــد ! دلم پــر است از این همــــــه روزهــــــای خـــــــــالی!!!
14-01-2013، 13:01
نشستم پای مشروب گفتن بخور بگو به
سلامتی اونی که دوستش دارم... پیکو به لبم نزدیک کردم اما نخوردم! ولی گفتم به سلامتیه اونی که از وجودش نفس میکشم... گفتن چرا نخوردی؟؟؟ سلامتیه اونو تو پاکی میخوام نه مستی!!!
14-01-2013، 14:44
بی کس شده ام.........امامثل توبی همه چیز نشده ام!!!!
14-01-2013، 17:00
مهربانی تا کــــــــــی؟؟؟؟؟
بگذار سخت باشم و سرد!!!!!!!!! باران که بــــــــــارید......چتر بگیرم و چکــــــمه...... خورشید که تــــــــــابید......پنجره ببندم و تـــــــــاریک...... اشک که آمـــــــــد......دستمالی بردارم و خشــــــک....... او که رفـــــت نیشخندی بزنم و ســــــــــوت..........
14-01-2013، 18:50
تلـــخ است...
فـــرداهـــایــی را مــی گــویـــم کــــه قــــــرار است از تـــــو کــه همـــه دنیــــای منــــی یک انســـان معمــولـی بســـازم!
14-01-2013، 18:51
دَلمــ گِرفتـ ـهـ اَز ایـטּ شَهـ ــر
کهـ آدَمــ هآیَشــ هَمچـ ــوטּ هَوآیَشــ نآپآیدآرَنـ ــد ... گآهـ آنقـَ ــدر پآکـ کهـ باوَرَتــ نِمے شـَ ــوَد گآهـ آטּ چنـ ــاטּ آلودهـ کهـ نَفَسَــــــــتـ ـ ـ ــ ـ مے گیـ ــرد!
14-01-2013، 18:57
لعنت به تو ای دل
همیشه جایی جا می مانی که تو را نمی خواهند
14-01-2013، 19:12
چه خوش خیال است!
فاصله را میگویم! به خیالش تو را از من دور کرده... نمیداند تو جایت! اینجاست... میان دلم
| |||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|