01-01-2013، 9:32
زندگی کتابی است پرماجرا ... ، هیچگاه آن را به خاطر یک ورقش دور مینداز
|
اعتراف عاشقانه |
||||||||||||||||||||||||||||||||
01-01-2013، 9:32
زندگی کتابی است پرماجرا ... ، هیچگاه آن را به خاطر یک ورقش دور مینداز
به آغوش تو محتاجم برای حس آرامش ..
برای زندگی با تو پر از شوقم ! پر از خواهش .. به دستای تو محتاجم برای لمس خوشبختی .. واسه تسکینه قلبی که براش عادت شده سختی .. به چشمای تو محتاجم واسه تعبیر این رویا .. که بازم میشه عاشق شد تو این بی رحمی دنیا .. به لبخند تو محتاجم که تنها دلخوشیم باشه .. بذار دنیای بی روحم به لبخند تو زیبا شه .. به تو محتاجم و باید پناه هق هقم باشی .. همیشه آرزوم بوده که روزی عاشقم باشی .. به آغوش تو محتاجم برای حس آرامش .. برای زندگی با تو پر از شوقم ! پر از خواهش .. پابند کفشهای سیاه سفر نشو یا دست کم بخاطر من دیرتر برو دارم نگاه می کنم و حرص می خورم امشب قشنگ تر شده ای ، بیشتر نشو کاری نکن که بشکنی امــــا شکسته ای حالا شکستنی ترم از شاخه های مو موضوع را عوض بکنیم از خودت بگو ، به به مبارک است :دل خوش ، لباس نو دارند سور وسات عروسی می آورند از کوچه های سرد به آغوش گرم تو ××××× هی پا به پا نکن که بگویم سفر به خیر مجبور که نیستی بمانی ..... ولی نرو
11-01-2013، 15:57
داشتم فراموشت می کردم اما باز دوباره دیدمت تو غم ها بوته ور شدم چرا اومدی صدارو جون دادی گل بهارو زخم دل دوباره تازه شد
14-01-2013، 15:16
گاهی باید نباشـــــی ؛
تا بفهمـــــی نبودنت واسه كی مهمـــــــه ! اونوقـــــــته كه میفهمی باید همیشه با كــــی باشی ... !!!
14-01-2013، 15:23
عالی بود
14-01-2013، 15:33
بعضی ها آنقدر فقیر هستند ، که تنها چیزی که دارند
پول است . . .
14-01-2013، 16:32
به نسل های بعد بگویید ...
که نسل ما نه سر پیاز بود نه ته پیاز ... نسل ما خود پیاز بود ... که هر که ما رو دید گریه کرد
14-01-2013، 22:18
چقدر
نوازش دست های مهربانت خوب است ومن چه زود دلم برای همه چیزهای خوب تنگ میشود…
15-01-2013، 13:14
نمی شود نوشت که این روزها چقدر عاشقانه باختم نمی شود نوشت ... !!!
15-01-2013، 15:14
روزے مـے رسَـد
بـے تفـآوتـے هآیَت رآ بـآ جآےِ خآلـے امـ حِـس ڪُنـے و شآیـد دَر دلـت بـآ بُغض بگـویـے ڪآش اینجآ بـود آن وَقـت است ڪــہ مے فَهمـے چِقدر زود دیـر مـے شَود
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|