08-01-2013، 23:31
تصوراتم از تو
با " کــــــــاش " گره خورده
تـــو ،
توقعاتت از من
با " بایـــــــــد" ..
با " کــــــــاش " گره خورده
تـــو ،
توقعاتت از من
با " بایـــــــــد" ..
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
|||||||||||||||||
08-01-2013، 23:31
تصوراتم از تو
با " کــــــــاش " گره خورده تـــو ، توقعاتت از من با " بایـــــــــد" ..
09-01-2013، 8:41
*تنهایی راباید باخط بریل نوشت شنیدنش کافی نیست بایدلمسش کرد!
دیــگـَر تــَلـاشــ نـَڪُن !
آســوده پــاے غـُرورَتــ را از روے خـِـرخـِـره ےِ احســاسَمـ بـَـردار... فـِڪر مےڪُنَمـ دیگــَر تـَمامــ ڪَردِه استـــــ ...!!
09-01-2013، 9:27
کسی چه میداند ؟!
شاید شیطان عاشق حوا بود که به ادم سجده نکرد ...
09-01-2013، 10:02
در جلسه امتحان عشق
من ماندم و یک برگه ی سفید و یک بغل .تنهایی و دل تنگی ...... درد دل من در این کاغذ کوچک جا نمیشود! در این سکوت بغض الود قطره ی کوچکی هوس سرسره بازی میکند! و برگه ی سفیدم عاشقانه قطره را به اغوش میکشد! عشق تو نوشتنی نیست بانو...... در برگه ام در کنار ان قطره؟؟؟؟ یک قلب کوچک میکشم !!!!!!! وقت تمام است ! برگه ها بالا؟
09-01-2013، 10:08
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-01-2013، 10:09، توسط frozen✘girl.)
از یه جایی به بعد دیگه بزرگ نمیشی، پیر میشی.
از یه جایی به بعد دیگه خسته نمیشی، میبُری. از یه جایی به بعد هم دیگه تکراری نیستی، زیادیی ..
09-01-2013، 10:22
فرقـے نمـے کند !!
بگویم و بدانـے ...! یا ... نگویم و بدانـے..! فاصله دورت نمی کند ...!!! در خوب ترین جاﮮ جهان جا دارﮮ ...! جایـے که دست هیچ کسـے به تو نمـے رسد.: دلــــــــــــــم.....!!!
09-01-2013، 10:53
یکــ ــ جـ ـا یـ ـی مـ ـیرسـ ــد کــ ـه آدم دسـ ــت بــه خــــودکشــــی مـــیزنــــد ،
نـــ ـــ ـــه اینـــکه یـکــ ــ تیـــــــغ بــــردارد رگــــــش را بـــزنـــد ؟! نـــ ــــــ ـــه ! قیــ ــد احســ ــاسش را مــ ــیزند......!
09-01-2013، 12:11
چاقوي مهربانيم را خوردم!
توهم اگر مهربان باشي شك نكن كه يكروز خنجري فرو ميرود... يا به احساست، يابه غرورت،يابه آبرويت، يابه پشتت! من همينجا اعلام ميكنم هركس بسوي من مي آيد،بايدآنقدر دستهايش رابازكند تامن به آغوشش اعتمادكنم، من ازترس پشت سر، نماز خواندن را هم ترك كرده ام! خاص خاص
09-01-2013، 12:14
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-01-2013، 12:25، توسط frozen✘girl.)
می بیند رانده شدن را
می فهمد بی تفاوت بودن را اما همچنان در انتظار رسیدن به تو لحظه هارا یک به یک می شمارد ...... شاید فردا از آن او باشد .... کسی چه می داند...!!! کــــــــاش میـشــــــد سکــوتــــــــــ را از نبــض بــاور یکــــ اتفـاق دزدیــد! آن وقــتـــــــــــــ مــن چقــدر حــرفــــــ بــرای گفتــن داشتــــم... هــنوز هـم دلـم تـنـگ مـیـشود !!! بـرای مـحـض حـرف زدنـت ... و برای تکه کلام هایت که نمیدانستی که فقط کلام تو نبود مــن هــم بــه آنـهـا تـکـیـه داده بـودم.
| |||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|