08-01-2013، 13:39
اگه خاطرخواه زيادي داري....معنيش اين نيست كه فوق العاده بي نقصي شايد خيلي ارزون قيمتي....
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
08-01-2013، 13:39
اگه خاطرخواه زيادي داري....معنيش اين نيست كه فوق العاده بي نقصي شايد خيلي ارزون قيمتي....
08-01-2013، 14:35
گـــــــــآه فقطــــــ یــــــک فریاد،
روزگاریــــــــ را دگـــــــــرگون میکند، و گـــــــاه فقط یک پلـــــــــــک زدن، می تونــــه دنیارو محو کنه
08-01-2013، 15:33
شمـرده بـودم .. پنـج سيگار راه بـود تا خانه ی تـو .. سيگار پشـت سيگار ، کوچه بـه کوچه ؛ می گــردم و نمی رســم ..!
08-01-2013، 15:50
من چقد خوشبختم که به او دل دادم
بی هراس و تردید ، باورش می دارم چه دلی داشت ز من ، نتوان باور کرد گله هایی می کرد که توانم کم کرد دوری چند روزه ، چقدر آزارش داد که غریب و آشنا ، نام مجنونش داد آن همه شادابی ، از وجودش دست شست نا امیدی و درد ، روح او را آشفت گفت که من چون آبم ، او وجودش تشنگی حس و حال عشق او ، آخر آشفتگی یعنی او تا این حد به دل من دل بست که به روی هر کس راه عشقش را بست حاصل این دوری ، باور قلبم بود قلب پر دردی که ، در برش سخت آسود
08-01-2013، 18:02
نمی دانــم
چــرا بیــن ایــن همــه ادم پــیــله کــرده ام بــه تــو شــاید فــقط با تــو پــروانــه می شـــوم ســنـگـیــنــی گـفــتــه هــایــم بــه سـنــگـیــنـی گــوش هــایـت در
08-01-2013، 19:25
به سلامتی اونایی که قلبشون یه ویلای اختصاصی برای یه “نفره”
نه یه هتل بی ستاره برای هر “رهگذر” !
08-01-2013، 21:32
درستــــــ مثل یک دیــــــــــــــــــــــوانه،
در کوچه پس کوچه های دلت گل کاشتم، نفهمیدم گلش از قدیم زهر آلود بوده، تا دستمو از بین ببره! حیف خوبیم
08-01-2013، 22:42
آرزویـَــ م بـــود نگاهت هـر لحظـﮧ
اما از مـــن دور میشوے بـ ے آنڪﮧ بدانــے ! لعنتــ ے مَـ ن همــان عشقت بودمـ یادتــ هســ ت؟ بهانـﮧ هایت را بـﮧ پاے ِ ڪودن بودنت میگذارمـ دیگر حضور ِ مردانـﮧ اَت هم برایـَـ م باعث ِ شڪنجـﮧ است شیریــ ن میزنـ م بـ ے آنڪﮧ پاے فرهــادے در میـآن باشـد داغ ِ نبودت را بـﮧ جان میخـرمـ اما بـــرو... بیخیال ِ تمام ِ خاطــره هایت شُـده امـ از آن روزها هر چـﮧ مانــده سگـ خور وجودتـ !!!
08-01-2013، 22:48
ﻫﻤﻴﺸﻪ ﯾﺎﺩﻣﻮﻥ ﺑﺎﺷﻪ
ﺍﺯ ﺍﻭﻣﺪﻥ ﯾﮑﯽ ﺗﻮی ﺯﻧﺪﮔﻴﻤﻮﻥ.... ﺫﻭﻕ ﻣﺮگ ﻧﺸﻴﻢ ﺗﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎﻣﻮﻥ ﮔﺬﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻓـــﺖ ﺩﻕ ﻣـﺮگ ﻧـﺸﻴﻢ...
08-01-2013، 23:21
گلزارزندگی بیدارشو!این خواب نیست واقعیته دوست دارم
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|