05-01-2013، 15:35
|
امتیاز موضوع:
چه بر ســــ ـر عـشـ ــــــق آمــ ـده |
||||||||
05-01-2013، 15:51
و شاید . . .
سال ها بعــــــد . . . بی تفاوت از کنار هم بگذریم و . . . بگوییم : آن غربیه چقدر شبیه . . . خاطراتــــــــم بود ! . . .
05-01-2013، 15:58
✖خـ ـُدآیـ ـآ✖
✖دَســتــَم بــه آسمـ ـآنـــَت نمـــے رســَد✖ ✖امـ ـآ✖ ✖آن تــویـ ـے کـ ـه دَسـ ـتت مـ ـے رسـ ـَد✖ ✖بُـ ـلَنــــدَم کـ ـُن✖
05-01-2013، 16:41
باهـــــــرحســــــــــی کــــــــــــــــــه
دوســــــــت داری بخـــــــوان ولی حرمت نگهــــــدار اینجـــــــــــــــــا... خانـــــه ی دل من است
07-01-2013، 10:13
دیر آمـ_ـدی باران…
خیلـ_ـی دیر!! آتشـــش ریشهـ هایـــم را هـــــم ســـوزاند…!
07-01-2013، 16:37
بگذار اعتراف کنم که بدجور دلم برایت تنگ شده
فکر نکن بی وفا هستم ، دلم از سنگ نشده... اعتراف میکنم اینک در حسرت روزهای شیرین با تو بودنم باور نمیکنم اینک بی توام کاش میشد دوباره بیایی و یک لحظه دستهایم را بگیری کاش میشد دوباره بیایی و لحظه ای مرا ببینی تا دوباره به چشمهایت خیره شوم ، تا بر همه غم و غصه های بی تو بودن چیره شوم... کاش میشد دوباره بیایی و لحظه ای نگاهت کنم ، با چشمهایم نازت کنم در حسرت چشمهایت هستم ، چشمهایی که همیشه با دیدنش دنیایم عاشقانه میشد بگذار اعتراف کنم که بدجور دلم هوایت را کرده در حسرت گرمی دستهایت ، تا کی باید خیره شوم به عکسهایت ، هنوز هم عاشقم ، عاشق آن بهانه هایت
07-01-2013، 20:54
فکر میکنی از تو تنفر دارم ؟؟
اشتباه میکنی ! من به تو فکر هم نمیکنم، چون تنفر هم یه نوع احساسه و تو لیاقت هیچ احساسی رو نداری !
07-01-2013، 21:00
عشق بد بخت شد
07-01-2013، 21:04
بزرگترین دروغت را یادت هست ؟
گفته بودی من همیشه راست می گویم !
09-01-2013، 11:35
گرگها همیشه زوزه نمیکشند . . .
گاهی هم می گویند : دوستت دارم . . . و زودتر از آنکه بفهمی بره ای ، میدرند خاطراتت را . . . و تو میمانی با تنی که بوی گرگ گرفته . . . ! | ||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 46 مهمان