04-01-2013، 13:52
ابر را بوسیدهام تا بوسه بارانت کند...
|
اجازه هست...؟؟♦♦♦ |
|||||||||||||||||||||||||||||
04-01-2013، 13:52
ابر را بوسیدهام تا بوسه بارانت کند...
04-01-2013، 13:59
[/align]
میخوام روی حرفم هنوز ایستاده باشم
بذا دوستت دارم رو هزار بار گفته باشم بخوای تا قیامت می گم دوستت دارم رو بهونه ای نمی خوام به دستت داده باشم ما که گفتیم هزار بار تو یک بار هم نگفتی ولی نزدیکه اون روز که به دامم بیفتی
04-01-2013، 14:08
کـاش
از بـیـن ایـن هـمـهـ آدم هــایـی کـهـ " پـیــشـم " هـسـتـند یـکـی " پـــشـــتــــــم " بـود ...!
04-01-2013، 21:37
یکروز بلند آفتابی
در آبی بیکران دریا امواج ترانه به من رساندند امواج ترانه بار تنها چشمان تو رنگ آب بودند آندم که ترا در آب دیدم در غربت آن جهان بی شکل گوئی که ترا خواب دیدم
05-01-2013، 21:47
آخرش یکــ بار
قلمـــو و رنگــ هایَـ م را دست می گیرم و تــُ را بی تعارف برای یکـــ "همیشه" ترسیم می کنم در قابِ زندگی ام !
06-01-2013، 11:49
چـــــــــه سخـــــــــت ..
هـــــــــم پـــایـــیـــز بـــــــــاشـــــــــد ! هـــــــــم ابـــــــــر بـــــــــاشـــــــــد ! هـــــــــم بـــــــــاران بـــــــــاشـــــــــد ..! هـــــــــم خیـــــــــابـــــــــان ِ خیـــــــــس بـــــــــاشـــــــــد .. امــــــــــــــا.. نـــــــــه تـــــو بـــــــــاشـــــــــی ... ... نـــــــــه دستـــــــــی بـــــــــرای فشـــــــــردن بـــــــــاشـــــــــد ... نـــــــــه پـــــــــایـــــــــی بـــــــــرای قـــــــــدم زدن بـــــــــاشـــــــــد ... و ... نـــــــــه نگـــــــــاهــــــــــــ ی بـــــــــرای زل زدن..
06-01-2013، 12:48
هیــچ چیز دلنشین تر از این نیست که:
مدام نامت را صدا بزنم... با یک علامت سؤال"؟" و "تـــو" با حوصله جواب بدهی... جـــــان دلـــــم!؟
06-01-2013، 12:49
نه اجازه نیست با این وضع گشت ارشاد از این کارا بکنی...
06-01-2013، 13:12
لیاقت میخواهدواژه((ما))شدن
لیاقت میخواهد((شریک))شدن... توخوش باش به همین((باهم بودن))های امروزت من خوشم به خلوت تنهایی ام ...توبخندبه امروز... من میخندم به فرداهایت...
06-01-2013، 15:13
مُخاطبــ ــــ ــ های امـــ ــ ــروزی را
هر چه بیشتر "خاصـــ ـــ ــ" کنی... بی خاصیتــ ـــ ـــ تر میشوند...!!
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|