امتیاز موضوع:
  • 51 رأی - میانگین امتیازات: 4.35
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

عدم ارسال پیام خصوصی !

شما یه بار دیگه امتحان کنید ارسال هاتون 21 تاست
دستهــايم را محکمتر بگيـر

من هنوز هم نميخواهــم

تورا...

به دست خاطرات بسپارم...

عدم ارسال پیام خصوصی ! 10
 سپاس شده توسط S بابایی ، محمد2010
آگهی
سلام من وقتي ميخوام پيام ارسال كنم نميشه مينويسه شما هنوز به ارسال هاي مورد نياز براي پيام خصوصي...بايدچيكار كنم؟

بايدچيكاركنم؟
 سپاس شده توسط محمد2010
باید ارسال هاتون از20 تا بالا باشد.
 سپاس شده توسط محمد2010
چطوری باید پست ارسال کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 سپاس شده توسط محمد2010
همین نوشته بالایی که گفتی یک ارسال حساب می شه.
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir
 سپاس شده توسط محمد2010
من چند تا بهتون پیام فرستا دم اما شما جواب منو ندادید پیام های ارسال شده ی من 28 تا شده است ولی باز هم نمی توانم پیام بفرستم Huhcrying

می خوام که پیام بفرستم این پیام را بهم می ده
شما هنوز به ارسالهای موردنیاز برای ارسال پیام خصوصی دست نیافته اید حداقل مورد نیاز:20تا Angry
خواهش می کنم رسیدگی کنید من وقتی من می بینم که جواب سوالات بقیه را می دهید من خیلی ناراحت می شوم Sad
من به حرف شما گوش کرده ام یعنی به دوستام این انجمن را معرفی کردم لطفا شما هم به حرف من گوش دهید Shy
 سپاس شده توسط محمد2010
(19-01-2013، 21:33)آتنا11 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چند تا بهتون پیام فرستا دم اما شما جواب منو ندادید پیام های ارسال شده ی من 28 تا شده است ولی باز هم نمی توانم پیام بفرستم Huhcrying

می خوام که پیام بفرستم این پیام را بهم می ده
شما هنوز به ارسالهای موردنیاز برای ارسال پیام خصوصی دست نیافته اید حداقل مورد نیاز:20تا Angry
خواهش می کنم رسیدگی کنید من وقتی من می بینم که جواب سوالات بقیه را می دهید من خیلی ناراحت می شوم Sad
من به حرف شما گوش کرده ام یعنی به دوستام این انجمن را معرفی کردم لطفا شما هم به حرف من گوش دهید Shy

الان ارسال های شما 2 تا بیشتر نیست!!!!!!!!ابعد میگین 28 تاست؟؟؟؟چجوری حساب کردین؟
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط محمد2010
میشه خواهش کنم فیلم قصه دلها رو برا دانلود بزارین خدایی 2ساله دنبالشم هیچ جا نمیشه دانلود کرد......................
خواهش خواهش خواهش خواهش خواهش خواهش خواهش خواهش خواهش خواهش بازم خواهش
 سپاس شده توسط محمد2010
باید چه جوری ارسال هامون رو به 20 برسونیمConfused[size=medium][font=Times New Roman]
♥♥♥امضا واسه همه عاشقای دنیا♥♥♥
 سپاس شده توسط محمد2010
کاری نداره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عدم ارسال پیام خصوصی ! 10
 سپاس شده توسط محمد2010

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان