05-01-2013، 1:43
زندگی زیباست...
هر چقدر هم سخت میگذرد...
فردایی زیبا.در راه است...
ایمان دارم......
هر چقدر هم سخت میگذرد...
فردایی زیبا.در راه است...
ایمان دارم......
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
|||||||||||||||||||||||
05-01-2013، 1:43
زندگی زیباست...
هر چقدر هم سخت میگذرد... فردایی زیبا.در راه است... ایمان دارم......
05-01-2013، 8:39
خوش به حال زمان!
هروقت میخواد عاشق میشه، میاد، میره کاش یه بارم که شده زمان بودم تا دوست داشتنو و برشو که سال هاست کردم، نشونت بـــــــــــــــِدم..
05-01-2013، 12:23
کـُجـا پـنـاه بـــ ــــــرم ؟
دسـت هــای تـ ــــو دورنـدو خـ ــُدایـان جـبـار تــر از هـمـیشـه-قـهـار تــر از هـمـیشـه بـرنـشسـتـه انـد بـر سکـوی مـــــسخ بـاورهــا خیـره سـری خـُدایـان راچـگـونـه بـرتـابـم وقـتـی تـ ــــــــــو نـیـسـ تـی ای پـنـاه همـیـشـ ـــه ای یـ ـــــــــار!
05-01-2013، 12:42
گاهی اوقات دلم میخواهد خرمایی بخورم
و برای خود فاتحه ای بفرستم؛ شادیش ارزانی کسانی که رفتنم را لحظه شماری میکردند!
05-01-2013، 12:44
دوست دارم تو را تنگ در آغوش بگیرم و تمام دلتنگی هایم را با شعرهایم به سرزمین چشمانت هدیه کنم. دوست دارم شبنم های دلواپسی ام را روی گل گونه هایت جاری سازم ، صورتت را از اشکهایم خیس کنم و محکم تر از همیشه بهت بگم : دوستت دارم.
کآشْ حَدِاَقَلْ جَوآنْمَرْدےْ مےْ کَردےْ . . . . . .
وَ مَهــْـرَبآنےْ اَمْ رآ بَهآنه ے رَفْتَنَتْ نِمےْ کَردےْ . . . . . . تآ مَـטּ مَجْبُورْ نَشَوَمْ هَرْ رُوزْ سَنْگْ رآ نِشآטּ دِلَمْ بدَهَمْ . . . . . . وَ بگُویَمْ اَگَرْ مِثْلِ ایـטּ بُودےْ . . . . . . او نِمیرَفْتْ .
05-01-2013، 12:46
تو تنها ستاره ای هستی که در آسمان زندگی ام درخشیده ای. چشمان تو پر از مهر و زیبایی است. من نام زیبای تو را که قشنگترین واژه است. بر لوح قلبم نوشتم و از اینکه عاشق تو هستم احساس غرور ، سربلندی و سرافرازی میکنم
05-01-2013، 12:47
چه سخت است،
تشییع عشق بر روی شانه های فراموشی ، و دل سپردن به قبرستان جدایی ، وقتی که میدانی پنج شنبه ای نیست ، تا رهگذری ، بر بی کسی ات فاتحه ای بخواند…
05-01-2013، 12:49
خوشختی چیزی نیست جز لحظاتی که آنها را دوست داریم. و در کنار تو همه لحظه های من اوج سعادتست
05-01-2013، 12:51
ڪפּچـڪتـر بـآشـב یـا بُـزُرگـتَـر،
چـہ فـَرقـے مـیکُـنَـﬤ؟ بـآیـَב آنـقَـدر مَـرב بـاشَـב ڪِ پـآے حَرفَشـ بِـمـآنَـב تـآبـِ آرـامـٍشـ بِرسـے ! وگرטּِدَهانـِ هَر نـامَردے بوےِ گَنـد " ﬤوستتـ בآرَمـ "هاے اَلکـے میدَهَـﬤ. . .!
| |||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|