29-12-2012، 18:06
یا خدا:crycrying:
|
تصاویری که با دیدن آن باید بگوییم "اللهم عجل لولیک الفرج" |
||||||||
29-12-2012، 18:06
یا خدا:crycrying:
29-12-2012، 18:13
وای خیلی گریه دار بود نمیتونم جلو اشکمو بگیرم ممنون
29-12-2012، 20:43
خدایا اللهم عجل لولیک الفرج اینو با صدای بلند بگو خدایا ما تو راحتی هستیم بقیم مثل منن ؟نه این طور نیست پس خدایا اللهم عجل لولیک الفرج خدایا خیلی دوستت دارم بابت همه چیز بابت زندگیم بابت خونه و ماشینی که بهم دادی بابت همسرم بابت مادر و پدرم بابت غذای گرمی که می خورم بابت همه چیز خدایا دوستت دارم
29-12-2012، 22:26
یوسف زهرا!
گذشته سن حضورت ز سن نوح، ولی… شمار مردم کشتی نکرد تغییری…! باز هم آدینهای آمد ولی مهدی کجاست؟ یک نفر میگفت مهدی جمعهها در کربلاست…! مهدی جان ! گر طبیبانه بیایی به سر بالینم، به دو عالم ندهم لذت بیماری را…! هر چند که خسته ایم از این حال؛ نیا! شرمنده،اگر ندارد اشکال ؛ نیا! ما خط تمام نامه هامان کوفی ست آقــای گـُـلـم ؛زبـان مـن لال ، نـیا! آقا نیا! که در دل سنگی مردمان جایی برای ساختن آشیانه نیست! غروب پنجشنبه بی قرارم / شبیه جمعه ها چشم انتظارم فقط یک جمعه می آئی ولی من / تمام جمعه ها را دوست دارم … اسیر پنجه ی دردیم بی تو نگاه نرگسی زردیم بی تو اگر چشم انتظار تو نبودیم در این دنیا چه می کردیم بی تو . . . در تمنای نگاهت بی قرارم تا بیایی من ظهور لحظه ها را می شمارم تا بیایی خاک لایق نیست تا به رویش پا گذاری در مسیرت جان فشانم گل بکارم تا بیایی . . . ذکر تعجیل فرج رمز نجات بشر است //ما بر آنیم که این ذکر جهانی بشود./// هر کجا سلطان هست، دورش سپاه و لشگر است پس چرا سلطان خوبان بی سپاه و لشگر است؟! با خبر باشید ای چشم انتظاران ظهور بهترین سلطان عالم از همه تنهاتر است . . . ارباب زمین، امیر مریخ، بیا / تا نخل ستم برکنی از بیخ بیا از قول همه منتظران می گویم / ای پیرترین جوان تاریخ بیا . . . مهدیا منتظرانت همه در تاب و تبند / همه ی اهل جهان، جمله گرفتار شبند چو بیایی غم و ظلمت برود از عالم / شاد گردد دل آنان که گرفتار غمند.
28-02-2013، 12:04
امشب یادم باشه چند تا ایت الکرسی بخونم
28-02-2013، 12:11
اللهم عجل لولیک الفرج
28-02-2013، 12:18
ممنونم
04-03-2013، 15:08
به نظر من فتو شاپیه من باور نمی کنم
06-03-2013، 23:58
وای خدا
07-03-2013، 2:13
احسنت ...چیز دیگری برای گفتن باقی نگذاشتید ..
درحد کمال بود ... موفق باشید الاهم عجل..... | ||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|