26-12-2012، 12:50
ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ
” ﺑﯽ ﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻆ ”
ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺗﺮﮎ ﻧﮑﻦ
ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯽ،
ﭼﻪ ﺩﺭﺩ ﺑﺪﯼ ﺍﺳﺖ…
ﭘﯿﺮ ﺷﺪﻥ ﺩﺭ ﺧﻢ ﮐﻮﭼﻪ ﻫﺎﯼ
ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ…
” ﺑﯽ ﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻆ ”
ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺗﺮﮎ ﻧﮑﻦ
ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯽ،
ﭼﻪ ﺩﺭﺩ ﺑﺪﯼ ﺍﺳﺖ…
ﭘﯿﺮ ﺷﺪﻥ ﺩﺭ ﺧﻢ ﮐﻮﭼﻪ ﻫﺎﯼ
ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ…
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
|||||||||||||||||||||||
26-12-2012، 12:50
ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ
” ﺑﯽ ﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻆ ” ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺗﺮﮎ ﻧﮑﻦ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯽ، ﭼﻪ ﺩﺭﺩ ﺑﺪﯼ ﺍﺳﺖ… ﭘﯿﺮ ﺷﺪﻥ ﺩﺭ ﺧﻢ ﮐﻮﭼﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ…
26-12-2012، 12:56
بارخدایا...
از عشق امروزمان برای فرداهامان چیزی باقی بگذار برای روزی که فراموش می کنیم عاشق بوده ایم ، چیزی کنار بگذار یک مشت.... اندازۀ یک لبخند... یک خاطره.... یک نگاه.... تا دوباره بشکفد تا دوباره ببارد و سیراب گرداند همۀ قلب و روح و جانمان را....
26-12-2012، 12:58
قانون طبیعت چیست؟
کسی که راحت تو رو میذاره زیر پاش و میره ، دو قدم جلوتر زیر پای کسی دیگه ای له میشه...!!!
26-12-2012، 13:00
خوابیدی بدون لالایی و قصه
بگیر آسوده بخواب بی درد و غصه دیگه کابوس زمستون نمی بینی ؛ توی خواب گلهای حسرت نمی چینی دیگه خورشید چهرت رو نمی سوزونه ... جای سیلی های باد روش نمی مونه دیگه بیدار نمی شی با نگرونی یا با تردید که بری یا که بمونی رفتی و آدمکها رو جا گذاشتی... قانون جنگل و زیر پا گذاشتی اینجا قهرن سینه ها با مهربونی ؛ تو تو جنگل نمی تونستی بمونی
26-12-2012، 14:12
نشستم پای مشروب گفتن بخور بگو به
سلامتی اونی که دوستش دارم... پیکو به لبم نزدیک کردم اما نخوردم! ولی گفتم به سلامتیه اونی که از وجودش نفس میکشم... گفتن چرا نخوردی؟؟؟ سلامتیه اونو تو پاکی میخوام نه مستی!!!
26-12-2012، 16:02
مـــלּ בر جـــایـــــے ، בر کنجـــــے
בر حجــــم نبـــــوבלּ کســــے خشکیـــבم گمـــ شـــבه مـــלּ اعتماב است نـــــہ اعتـــقـــاב! امـــا افســـوس نـــــہ بــــر اعتــــمـــاבمـــ ، اعـــتقـــاב هســـت و نــــــــــہ بــــر اعـــتقــاבمـــ ، اعتـــمــاב
26-12-2012، 16:12
میگن:
همه آدما توی زندگیشون یه یواشکی دارن تو هم یواشکی من هستی.. یواشکی دوست دارم...♥
26-12-2012، 17:35
امشب آرام نشستم...
زل زدم به دیوار... غرق شدم تو یه سری فکـــر... شایدم رویـــا نمی دونم ... تا به خودم اومدم دیدم صورتم خیس شده .... به همین سادگی !!! ![]()
26-12-2012، 20:07
مینویسم روی خاکف
اسم خودمو روی اب اسم اونو و اما روی قلبم، اسم تو..
27-12-2012، 0:17
در این دنیا اگر غم هست
صبوری کن خدا هم هست اگر دشمن کنارت هست مخور غصه خدا هم هست اگر فقر و فقیری هست منال هرگز، خدا هم هست اگر در عشق فریبی هست چه غم لیکن خدا هم هست | |||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|