نظرسنجی: رپ ؟؟
عاشقشم ...
فقط گوش میدم
نظری ندارم
متنفرم ..
[نمایش نتایج]

توضیح: این یک نظرسنجی عمومی‌است. کاربران می‌توانند گزینه‌ی انتخابی شما را مشاهده کنند.
امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ما اینجا همه رپ بازیم .....

من منتظرم داشت کیه؟فرشته ي كوچول
دل کندن از اون همه عشقی که به تو داشتم
منو به جایی رسوند که حالا ،
تو چشمای یکی دیگه زل بزنمو بگم:
عاشقمی؟!!
خب به درک

emo

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ما اینجا همه رپ بازیم ..... 13
پاسخ
آگهی
(24-12-2012، 17:51)asal 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من منتظرم داشت کیه؟فرشته ي كوچول

گفتم كه مي نويسه نمي خونه تو هم كه فقط اسم دو تا رپر رو بلدي و بسBig Grin
براي عاشق شدن هيچ هنري لازم نيست
اما براي عشق ورزيدن هيچ هنري كافي نيستHeart
پاسخ
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(24-12-2012، 17:50)فرشته ي كوچولو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-12-2012، 17:47)asal 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-12-2012، 17:44)کیمیا@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عسل عزیز باید بدونی که پیشرو بدون هیچکس هیچ بود
این هیچ اشکالی نداره
تو که هی عرفان عرف میکنی بروو ببین عرف و رضا چه آهنگی خوندن
آهنگ رضا با تهی هم خیلی قشنگه گوش بده

وقتي همخون داشته باشه اهنگش قشنگه اگه تنها باشه آدم حالش بد ميشه آهنگاش رو گوش مي ده
آره خيلي آهنگش با خواننده هاي ديگه قشنگه مخصوصا اهنگش با تتلو ولي فقط بخواتر كسايي كه باهاش مي خونن
صدا خودش هميشه تو مخهBig Grin
ببین تو کل جهان هیچکس صدای رضا رو نداره خودتو گول نزن
همون سیجل ئاسه گند زدن به کل زد بازی کافیه
نذار متن اهنگ اثر منفی رو بذارم

(24-12-2012، 17:48)فرشته ي كوچولو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-12-2012، 17:44)asal 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب بگو داشت کیه منتظرم
اینم محترمانه

مي نويسه خودش نمي خونه البته مي خواست بخونه ولي كنكور داشت الانم ميره دانشگاه وقت نداره ححتي بنويسهBig Grin
هه
خب واسه کی مینوشت؟؟

آفرین بهترین راه موقع ضایع شدن سکوته
عاشقمی؟!!
خب به درک

emo

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
(24-12-2012، 17:53)asal 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-12-2012، 17:50)فرشته ي كوچولو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-12-2012، 17:47)asal 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-12-2012، 17:44)کیمیا@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عسل عزیز باید بدونی که پیشرو بدون هیچکس هیچ بود
این هیچ اشکالی نداره
تو که هی عرفان عرف میکنی بروو ببین عرف و رضا چه آهنگی خوندن
آهنگ رضا با تهی هم خیلی قشنگه گوش بده

وقتي همخون داشته باشه اهنگش قشنگه اگه تنها باشه آدم حالش بد ميشه آهنگاش رو گوش مي ده
آره خيلي آهنگش با خواننده هاي ديگه قشنگه مخصوصا اهنگش با تتلو ولي فقط بخواتر كسايي كه باهاش مي خونن
صدا خودش هميشه تو مخهBig Grin
ببین تو کل جهان هیچکس صدای رضا رو نداره خودتو گول نزن
همون سیجل ئاسه گند زدن به کل زد بازی کافیه
نذار متن اهنگ اثر منفی رو بذارم

(24-12-2012، 17:48)فرشته ي كوچولو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-12-2012، 17:44)asal 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب بگو داشت کیه منتظرم
اینم محترمانه

مي نويسه خودش نمي خونه البته مي خواست بخونه ولي كنكور داشت الانم ميره دانشگاه وقت نداره ححتي بنويسهBig Grin
هه
خب واسه کی مینوشت؟؟

خوب بذار تا منم متن اهنگاي ضايع پيشرو رو بذارم
داداشم واسه يكي از دوستاش مي نويسه اونم اجتماعي مي خونه
پاسخ
کاری نکنین فرتون بدم kaffe2
رپ = emin3m
همیشه با خودم فکر میکنم برای سکوت هم معنی مثبت هست هم معنی منفی!

یه بار می گیم سکوت علامت رضاست ..

یه بارم میگیم جواب ابلهان خاموشی است ..
پاسخ
من ديگه برم مثل بعضي ها بيكار نيستم Big Grin
وحال ندارم سر موضوعي كه معلومه و همه دنيا مي دونن پيشرو ضايعست بحث كنم پس بايBlush
پاسخ
وطن یعنی خیانت و حس گوری تازه

وطن یعنی خود فروشی مثل نوری زاده

که دست به مصاحبه ی گرم با مشتی جانی میزد

و از شخص عبدالمالک ریگی پشتیبانی میکرد

از این افراد زیادن که تو ناپاکی میپرن

و با باطنی شیطانی دم از آزادی میزنن

♥ حامد فرد ♥

پاسخ
اوهوک تو میفهمی که نمیدونی آهنگ به اون معروفی که زد بازی خیلی بهش ارادت داره رو نمیشناسی
هی بابای نکن برووووووووو
عاشقمی؟!!
خب به درک

emo

پاسخ
من یه عقرب دارم که اسمش زبونه
اگه نیش نخوردی بدون حسش نبوده

پاسخ
(24-12-2012، 17:05)asal 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه میدونی................نگو
مهم اینه که استاد پیشرو ..........به هیکل زد بازی و اون آلبوم ......شون با آلبومش دوران طلایی
مهم ااینه که امیر خلوتم ......به هیکل کل زد بازی
مهم اینه که کل رپرای ایران تووپ ایران پشت سلطان تهرانن برو آلبومشو گوش بده بعد بیا
هیولا برگشت برو خونتون لالا

منظورت البومه دوران قهوه ایه؟؟؟؟؟Dodgy
بدون هیچکس پ ی ش ر و باید میرفت........................................ (به دلیل حفظ شئونات اسلامی از ادامه جمله معذورم)

(24-12-2012، 17:46)فرشته ي كوچولو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-12-2012، 17:43)asal 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-12-2012، 17:39)فرشته ي كوچولو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-12-2012، 17:35)asal 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-12-2012، 17:26)فرشته ي كوچولو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='کیمیا@' pid='436752' dateline='1356358973']
اونی که با چند تا ارازل اوباش (مثل خودش ) تو خیابون خونده؟؟؟؟؟؟؟؟Big Grin

تو كليپاش كسايي كه پشتشن همه گاگولن درست مثل خودشBig Grin
فكر كنم عسل كاملا كم اورد ورفتBig Grin

میگم شاس میزنی پس تو هیچ کس رو نمیشناسی خیلی گنده تر از زد بازی اون جا بودن هه

فقط چند بار اونم قبلا گروه تيك تاك بودن غير از اونا كه چند بار بودن همه چندش منگولن درست مثل خودش
هه
پ چوبین و اوج مهم تر از همه تی دی
خیلیای دیگه هم بودم اسمشون یادم نیس اون یارو که زیاد با چوبین میخونه
پس چوبی

كميا راست ميگه اگه هيچكس يعني پدر رپ ايران نبود پيشرو وجود نبود فقط يه بنگي معتاد بود خدا رو شكر هيچكس جمش كردBig Grin

خدا را هزاااااااااااااااااااااار مرتبه شکر که هیچکس ، پ ی ش ر و بنگی از خیابونا و کوچه ها جمع کردExclamationExclamationExclamation
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Heart طرفدارای مدرن تاکینگ بیان اینجا...نیای حلال نمیکنم!
  اینجا تهرانه هیچکس

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان