23-12-2012، 15:24
هیچ انتظاری از کسی ندارم...
و این...
نشان دهنده ی قدرت من نیست!!!
مسئله خستگی از اعتمادهای شکسته است...
و این...
نشان دهنده ی قدرت من نیست!!!
مسئله خستگی از اعتمادهای شکسته است...
|
( بـــــ ــرو خــ ـوشبخت بشــــی ) |
|||||||||||||||||
23-12-2012، 15:24
هیچ انتظاری از کسی ندارم...
و این... نشان دهنده ی قدرت من نیست!!! مسئله خستگی از اعتمادهای شکسته است...
23-12-2012، 16:22
می خواهم برگردم به روزهای کودکی آن زمان ها که : پدر تنها قهرمان بود .
عشــق، تنـــها در آغوش مادر خلاصه میشد بالاترین نــقطه ى زمین، شــانه های پـدر بــود ... بدتـرین دشمنانم، خواهر و برادر های خودم بودند . تنــها دردم، زانو های زخمـی ام بودند. تنـها چیزی که میشکست، اسباب بـازیهایم بـود و معنای خداحافـظ، تا فردا بود...!
23-12-2012، 16:30
هیچ چیز گـــران تر از اشــک یک زن وجود ندارد...!
هنگامی که یک قطره بیرون می آید... اول با خط چشم "l'oréal" و... و ریمل مژه "Dior" و "bourjois" و... مخلوط میشود... پس از آن هنگامی که پایین می آید و به گونه میرسد... با "D & G blusher" و "Collistar" و... مخلوط میشود... و در صورت لمس لب ها، با رژ لب "Maybelline" و "Kiko" و... مخلوط میشود... این به این معنی است که یک قطره است به ارزش حــــــداقل $30...!
23-12-2012، 16:35
مشترک مورد نظر
خط را فروخته است تو را هم ! گوشى را بگذار و برو…
23-12-2012، 17:06
بــــِ سَــلامَـتــیـــه اونـــایـــی کــِ
نـــَه آدَم خاصــَین . . . !! نـــَه مـُخــاطــَبــــِ خـــاصــی دارن . . . !! نـــَه مـُخــاطــَبــــِ خـــاصــن ... فَــقـَط حِــسـِـشــون خــاصـــــــِ خـــیـــلی خــــــاص .
23-12-2012، 17:08
گـ()ـآهـ ی ثــروتمــندی امــــآ
دلـَت تنــگِ پـــیرآهنٍ کهـــنه ای می شـــود کــ ه او میخـوآـهد ببخـــشد بـــ ه بیچــــآره هآ...
23-12-2012، 17:09
בر قــلــب كـ‗__‗ـوچكـ‗__‗ـم
فـ‗__‗ـرماטּ روايـ‗__‗ـے مـيـــكنـ‗__‗ـے بــدون ِ هيـــــ ـــچ نـآئــب السلطنـ‗__‗ـه اے كســے نميــدـآنـد چــه لـذتـ‗__‗ـي دارد بهــتريـטּ پـ ـادشـاه تـاريـ‗__‗ـخ را در دل داشتـــ‗__‗ــن
23-12-2012، 17:27
امشب آمدم بعد از اندي سكوت بشكنم
اما باز پدافند هاي جنگي خانواده در ذوق شيرينم زد و دوباره من آشفته شدم و تنها كارم پنها بردن به تنهايي است كه مرحم دل زخم خورده ي من است
23-12-2012، 21:04
مي گويند يك روزي هست
كه چرتكه بدست مي گيرند و حساب و كتاب مي كنند و آن روز تو بايد تاوان آنچه با من كردي پس بدهي! فقط نمي دانم تاوان آن موقع تو به چه درد من مي خورد...!
23-12-2012، 21:37
دلتنگم
مثل مادر بی سوادی که دلش هوای بچه اش را کرده ولی بلد نیست شماره اش را بگیرد...
| |||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|