21-12-2012، 10:59
بزرگترین اشتباهم این بود که التماست کردم بمانى…
نمى ارزیدى !!! دیر فهمیدم..!
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
|||||||||||||||||
21-12-2012، 10:59
بزرگترین اشتباهم این بود که التماست کردم بمانى…
21-12-2012، 11:03
دَرد دارَد ..
وقتـ__ــ_ـــے چیـ__ــ_ـــزے را کسـ__ــ_ـــر میکـ__ــ_ـــنے .. کـ__ــ_ـــه روزے با وجـ__ــ_ـــودت جمـ__ــ_ـــع زده اے .. !
21-12-2012، 11:16
ایـن روزهـا،
بـا تـو، بـه وسـعـت تـمـام نـداشـتـه هـایـم، حـرف دارم… امـا مـجـالـی نـیـسـت تـا بـنـشـیـنـی بـه پـای ایـن هـمـه حـرف، دلـم تـنـگ اسـت، فـقـط بـرای حـرف زدن بـا تـو… دیـگـر نـمـیـدانـم چـه کـنـم، یـا چـه بـگـویـم…
21-12-2012، 11:26
به سلامتیِ اونی که نه میتونیم ببینیمش ..
و نه صداش رو بشنویم ولی بدجوری دلتنگشیم !!
21-12-2012، 11:30
غرورت اجازه نمیده بهش زنگ بزنی
منتظری اون اول بیاد سمتت اونم نمیاد توام نمیری به همین راحتی , بهترین رابطه به مسخرهترین شکل ممکن تو اوجش تموم میشه بدون این که ۲ طرف اصلا بفهمن چی شد که یهو به آخر قصه رسیدن !!
21-12-2012، 11:33
خاطراتت صف کشیده اند !
یکی پس از دیگری … حتی بعضی هاشان آنقدر عجولند که صف را بهم زده اند ! و من … فرار می کنم از فکر کردن به تو مثل رد کردن آهنگی که … خیلی دوستش دارم خیلی !
21-12-2012، 12:09
گفتی دهنم بوی شیر میده و رفتی...
هی لعنتی... امشب به عشق تو دهنم بوی مشروب بوی سیگار بوی دروغ میده... برمیگردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟...
21-12-2012، 12:24
میگذرد روزی این شبهای دلتنگی ، میگذرد روزی این فاصله و دوری، میگذرد روزهای بی قراری و انتظار ، میرسد همان روزی که به خاطرش گذراندیم فصلها را بی بهار ، و از ترس اینکه بهم نرسیم شب تا صبح را اشک میریختیم
![]()
21-12-2012، 12:26
oooooooooooooooooooooooo
![]() ![]() ![]()
21-12-2012، 12:26
مـــ‗__‗ـــدتی است دیگـــ‗__‗ـــر از ته دل نمی خـــ‗__‗ـــندم
فقط لـــ‗__‗ـــب هایم نقشـــ‗__‗ـــی به نام لبخـــ‗__‗ـــند بـــ‗__‗ـــازی میـــ‗__‗ـــکند تا کســـ‗__‗ـــی نفهـــ‗__‗ـــمد بـــ‗__‗ـــی تـــ‗__‗ـــو چه میگـــ‗__‗ـــذرد
| |||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|