15-12-2012، 0:33
باور میکنی؟
این همان ارزوییست که 200 بار بهش فک کردم!
|
احساسات این دل دیوونه ی من... |
||||||||||||||||||||||||||
15-12-2012، 0:33
باور میکنی؟
15-12-2012، 17:20
چه حس تلــــــــــــــ ـ ـــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــخی است
باتمام وجــــــــــ ــــــ ــــ ـــــــــــــــود کسی را دوست داشتن واو آنقـــــــــــــــــــــــــ ـــ ــــــــــــــــدر هرزه باشد که بـــــــــــــــــــــــ ـ ــ ـــــــرای دیدن قلبت دکمه های لباســـــ ــ ـــــــت را باز کند
15-12-2012، 17:56
عجیب است دریــــــــا
همـــــین کــــه غرقش مــــــــی شوی، پــــس می زند تـــــــــورا
16-12-2012، 14:03
به همین راحتی
مرا ندیدی ... من به همان راحتی تو را کنار گذاشتم ... طول رابطه دلیل بر عمر باقی نخواهد بود ... من برای دنیایم شریک می خواستم تو حتی زحمت دیدن دنیایم را هم به خود ندادی ... جدایی را دوست ندارم اما گاهی بین بَد و بَدتر مجبور به انتخاب بَد هستم ... خود خواهی من حاصل تنهایی مفرطم بود تو حتی تنهاییم را نفهمیدی ... تمام خاطرات منِ با تو بودن برای من ... تمام خاطرات توِ با من بودن باز برای من ... دنیای تنهای من قدر لحظات دوتایی رو خوب میدانند ... اما دنیای لوکس تو ... هیچ وقت از دیدن کلمه پایان احساس خوبی نداشتم ... اما ... پای آ ن ...
16-12-2012، 14:49
سَهمِ مـלּ از בنیا نـבاشتـלּ است
تنها قـבم زבלּ در پیاבه رو هاے پایــیز و فکر کرבלּ بـﮧکسے کـﮧ نبوב ...!
16-12-2012، 16:46
سین من یکسیت
تنها ساعتی که نبودنت را ثانیه به ثانیه به رخم می کشد...
16-12-2012، 16:52
دلم کار دست است ، خودم بافتمش ! تارش را از سکوت ، پودش را از تنهایی، همین است که "خریدار" ندارد
17-12-2012، 10:45
گناهی ندارم ولی قسمت اینه
که چشمای کورم به راهت بشینه برای دله من واسه جسم خستم منی که غرورو تو چشمات شکستم سر از کار چشمات کسی در نیاورد که هر کی تو رو خواست یه روزی بد آورد برای دل من واسه جسم خستم منی که غرور رو تو چشمات شکستم واسه من که برعکس کار زمونه یکی نیست که قدر دلم رو بدونه گناهی ندارم ولی قسمت اینه که چشمای کورم به راهت بشینه هنوزم زمستون به یادت بهاره تو قلبم کسی جز تو جایی نداره صدای دلم ساز ناسازگاره سکوتم به جز تو صدایی نداره تو خواب و خیالم همش فکر اینم که دستاتو بازم تو دستام ببینم ولی حیف از این خواب پریدم که بازم با چشمایه کورم به راهت بشینم سر از کار چشمات کسی در نیاورد که هر کی تو رو خواست یه روزی بد آورد برای دل من واسه جسم خستم منی که غرور رو تو چشمات شکستم
17-12-2012، 13:21
از خدا پرسید :
اگر در سرنوشت ما همه چیز را از قبل نوشته ای، آرزو کردن چه سود دارد؟ خداوند خندید و گفت : شاید در سرنوشتت نوشته باشم " هرچه آرزو کرد"
17-12-2012، 17:32
تـ ــــــــو گفتـــــــــــــی تا شقــــــــــــــایق هســـــــــت
زندگـــــــــــــی بــــــــــــــــــــــــآید کــــــــ ـــــــــرد شقـــــــــــــــــــآیق هستــــــــ .... تــــــــــو نیستـ ــــــــی چـــــــــه باااااااااایـــــــــد کـــــــــــــــــــــرد؟؟؟؟؟ | ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
اوج احساسات عاشقانه من♡بیا قول میدم ضرر نمیکنی | |||||
دریچه احساسات | |||||
ஜ פֿـط פֿـطی هـآی בُختر دیوونه ஜ | |||||
دیوونه تنها | |||||
جزیره احساسات | |||||
<< ترشــ ـــحآتـ مغــ ـــزے یه בختر دیوونه >> |