14-12-2012، 14:10
|
امتیاز موضوع:
( بـــــ ــرو خــ ـوشبخت بشــــی ) |
|||||||||||||||||||||||
14-12-2012، 14:11
دلم پُــــــــــر است
پُــــــــــر پُــــــــــر آنقــــــدر که گاهی اضافه اش از چشمانم می چـــــکد
14-12-2012، 14:15
14-12-2012، 14:16
چه لذتی داره اینکه
یه وقتایی چشماتو ببندی و بگی: هر چه باداباد! بیخیال...
14-12-2012، 14:19
15-12-2012، 0:06
اگه از کسی بدت میاد،
یادت باشه که شاید اون از تو بدش بیاد ولی و همیشه دوسش داشته باش تا واقعا عاشق باشی
15-12-2012، 15:56
گریه شاید زبان ضعف باشد ، شاید کودکانه ، شاید بی غرور ، اما هر وقت گونه
هایم خیس می شود می فهمم نه ضعیفم ، نه کودکم ، بلکه پر از احساسم . . .
17-12-2012، 13:25
تـــاریکی اتـــاقم شــکــســته مـــی شـــود ... بــا نـــوری ضعـــیــف
لـــرزشی روی مــیــز کنــار تــخــتــم می اُفــتــد ، از این صدا مـتـنـفـر بودم اما ... چشم هایم را مـیـمالـــم ... ... New message تــا لــُــود شود آرزو مــیکنم ...کاش تـــو باشی ... سکـــوت مــیــکـنــم ، آرزوی بـــی جـــایی بود !!!( چــهـ لــحـظـهـ دردآوریـــهـــ ، اونــــ لــحــظــهــ کـــهــ مــیــپرســـهـ : خــوبیــــ ؟ بــغــضـــ تـــو گــلــوتـــ مــیــپــیــچــهــ ... 5 خـــطــ تـــایــپــــ مــیــکــنــیـــ ، ولـــیــــ بـــهــ جــایــــ enter ... هـــمــهــ رو پـــاکــــ مـــیـــ کـــنــیـــ و مــیــنـــو یـــســـیـــ : ... خـــوبـــمـــ مـــرســیـــ !!! تـــو خــوبــیـــ ؟ هِـــــی لَـــعــنَـــتـــی ! خــیـــآلــــ کَـردیــــ وَقـــتــــیـــ بـــــهــــ هَــمــراهــ ِدیــــگَــریــــ اَز کِــنـــآرمـــ مـــی گُـــذریـــــــ ، دنــــیــــآ بـــهــــ آخَــــر مـــیــــ رسَــــد ؟! دنـــیـــایـــتــــ مــنــــ بــــودمــــ کـــهـــ بـــهـــ آخـــر رســیدـــمــــ ... و تــــو اکــنـــونــــ هــیــــچــــ نــیـــســتــیــــــ...! یـــــاد اونـــــــ شـــــبــــــ هـــــا بـــخیـــــــر کـــــهـــ تـــا صبـــــحـــ اســـ امــــ اســــ بازیـــــ مـــیـــکردیــــــــمـــ ! و .... آخـــــــرشـــــ مـــیـــنـــوشــتـــــیــــ : کـــــاشــــ الــــانــــ پـــیـــشـــــتـــــ بـــــودمــــــ !!!
17-12-2012، 17:29
حرفش را ساده گفت:من لایق تو نیستم!
اما نمیدانم خواست لیاقتم را به من یادآورى کند یا خیانت خودش را توجیه؟!
17-12-2012، 21:10
بازهم کبوتراحساسم بال می گشاید تادرآبی بی کران آسمان قلبت به پروازدرآید،
گویا سالهاست که مفهوم پرواز درگنجایش ذهنش نیست...! | |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان