موضوعها: 11
سپاس ها 1204
سپاس شده 812 بار در 443 ارسال
حالت من: هیچ کدام
من هنوز به سن قانونی نرسیدم ....!
موضوعها: 45
سپاس ها 544
سپاس شده 1502 بار در 337 ارسال
ميدونيد كسايي كه تغيير دين ميدن بايد كم كم چند ركعت نماز بخونن؟ من شنيدم دو برابر نمازهاي قضا شدشون.
موضوعها: 0
سپاس ها 0
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
من شعيه ومسلمانم و به دينم افتخار ميكنم:cool::cool::cool:
موضوعها: 76
سپاس ها 114
سپاس شده 979 بار در 312 ارسال
ولی فکر کنم نیازی به قضا کردن نماز نباشه چون مسلمون نبودن که بخوان نماز بخونن و حالا نخونده باشن و بخوان قضاشو به جا بیارن
زن یک سرباز نیست ...
اما به قدر سرباز میدان جنگ شجاعت دارد و با این که جهاد در میدان های رزم بر او واجب نیست
اما به قدر یک جهادگر در راه خدا تلاش می کند و در تمام صحنه ها حضور دارد
امام خامنه ای
موضوعها: 7
سپاس ها 2378
سپاس شده 327 بار در 116 ارسال
ببینین دوستان هرپیامبری که میومده یه دین واحدرو میاورده وهیچکدوم از پیامبرایی که ظهورمیکردن پیامبرودین قبلیشون رو تکذیب نمیکردن تنهاچیزی که بود این بودکه هردینی که میومدکامل ترازدین قبل بود باعث میشدتا بهترخداروبشناسندوبه اون نزدیک بشن.اخرین دینی که اومد توسط حضرت محمد(ص)کاملترین دینه و همهی مردم چه مسیحی و غیره طبق گفته ی پیامبرشون بایدتاکید میکنم باید اون دین رو قبول کنن.همه ی پیامبرها چه عیسی موسی ایراهیم وغیره اعلام کرده بودن که یه دین جدیدی بعدازاون ها میاد حتی بشارت اومدن حضرت محمد وحتی امام زمان رو دادن.همه ی اینایی که گفتم رو با مطالعه هایی که کردم میگم.درسته بعضی ازدوستان گفتین که مهم خدا پرستیه که توی دین مسیحی و زرزدشتی و... هم هست اما چگونه پرستش وازچه راهی مهم ترینه.که بادینی که حضرت محمد اورد پرستش واقعی وخداشناسی واقعی صورت میگیره.
خدایا این روزا خیلی ها دلم رو شکستن دیگه طاقت ندارم بیا باهم بریم سراغشون من نشونت بدم تو ببخششون