بـ ـی خیــــال اســــمـ هــــا
و حرفــــــ هــــا ..
" مـــ ن .. "
خلاصـــــهـ می شــوم در
"تـــــ و .. "
همیــــ ـن ..! ♥
و حرفــــــ هــــا ..
" مـــ ن .. "
خلاصـــــهـ می شــوم در
"تـــــ و .. "
همیــــ ـن ..! ♥
|
یه جمله برای عشقت بنویس ... |
||
بـ ـی خیــــال اســــمـ هــــا
و حرفــــــ هــــا .. " مـــ ن .. " خلاصـــــهـ می شــوم در "تـــــ و .. " همیــــ ـن ..! ♥
30-11-2012، 9:22
رفتنت...نبودنت...نامرديت....
نه اذيتم کرد نه حتي ثانيه اي برام سوال شد...! فقط....... يک بغض خفه ام ميکند.... چگونه نگاهت کرد که مرا تنها گذاشتي؟؟؟
30-11-2012، 20:36
میروے...
مــن هم برای اینــکه راحت تـــر بروے... میگویــم: "برو؛خیــالی نیست" ...امــــا... کیست که ندانــــد... بی تــــــو... تنــہــا چیــزے که هست... "خیـــال توست".....!!
30-11-2012، 20:40
دوست دارم
(02-10-2011، 14:29)خانوم گل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. sooltan دوستدارم اين اولاغ مردم
30-11-2012، 20:58
فداااااااااااااااااااااااااااااااااتم [color=#9400D3]عشقممممممممممممممممممممممممممممم
★★★★★★★★
★★★★★★ ★★★★ ★★ ★ ,•’``’•,•’``’•, .’•,`’•,*,•’`,•’ ....`’•,,•’`’’’ -----------♥ ---------♥ --------♥ ------♥ ----♥ --♥ -♥ عزیزم عشق تو آرامش رویامه عزیزم لحظه غروب غم هامه عزیزم می خوام تا ابد بمونی تــــو دلــــــــــــــــم -♥ --♥ ----♥ ------♥ --------♥ ---------♥ -----------♥ •’``’•,•’``’•, .’•,`’•,*,•’`,•’ ....`’•,,• ★★★★★★★★ ★★★★★★ ★★★★ ★★ ★
30-11-2012، 21:16
دوشت دالم دیوونه خدا خودش میدونه
30-11-2012، 21:21
عاشقتم عشيشم براى تو مريضم دوستت دارم يه دونه كي مثه من قدرتو ميدونه
30-11-2012، 21:22
مــ ــے مـ ـآنـَ ـم
مــ ــے رَوے لعنت به اين افعال ڪـﮧ مـ ـآندَن را بَـراے مَـטּ وَ رَفـتـ ـטּ را بَراے ِ تو صرف ڪرد | ||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|