29-11-2012، 17:41
دیگه محمد بستشه کم کم بوش داره میاد
شادی میشینه
شادی میشینه
|
سوالی داری بپرس (صندلی داغ) با حضور shadi shekari |
||||||||||||||||||||||||||||||||
29-11-2012، 17:41
دیگه محمد بستشه کم کم بوش داره میاد
شادی میشینه
29-11-2012، 18:00
خوب من شروع میکنم:
اسمت چیه؟ فامیلت چیه؟ چند سالته؟ شغل مامانت؟ شغل بابات؟ چندتا دوست تو سایت داری؟نام ببر. با لپ تاپ کار میکنی یا کامپیوتر؟ دوس پسر داری؟ اتاقت مشترکه یا جدا؟ خواهر یا بردار داری؟ اسم خواهر و برادر؟ سن خواهر و برادر؟ قدت چنده؟ وزنت چنده؟ بهترین معلمت؟ بدترین معلمت؟ کی اینجا عضو شدی؟ کجا زندگی میکنی؟ تا حالا کشور خارجی زندگی کردی؟ نماز و قران رو تا چه حد میخونی؟ از چه رنگی خوشت میاد؟ از چه غذایی خوشت میاد؟ از کدوم مدیر خوشت میاد؟ از کدوم خواننده خوشت میاد؟ از کدوم بازیگر خوشت میاد؟ از کدوم انجمن خوشت میاد؟ خوب دیگه بسه خسته شدم همینا رو جواب بده
فقط با یک رنگ دیگه جواب بده سلام خوبی؟ اسم: سن: رنگ چشم: رنگ مو: قد: تاریخ تولد: بزرگترین آرزو: دوس مخالف ؟ دوسش داری؟ عینکیی؟ دست چپ یا راست؟ کدوم درسو دوس داری؟ چه رشته ای میخونی؟ نظرت راجع به اینابه طور کامل(لطفا نگو خوبه یا بده به طور کامل ): من: خودت: پورمن سروش علی(علی20) سحر: پویا: فرید: سلطان احساس: ملودی: ستاره82: آرمینا: میلاد: نازنین(اما) سارا(shz) نسیم: (مدیر ادبیات )
(29-11-2012، 18:00)maryam jooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (29-11-2012، 18:12)serpico نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
29-11-2012، 19:21
سلام....
چطوری؟ خب به من چه..! درسا چطور پیش میرن.....؟.........خب به من چه....! من دیروز تو فیزیک گند زدم....!خب به تو چه!! درباره اخلاقت بگو.... چند سالته.....؟ الان چی پوشیدی؟ لباست چه رنگیه؟ امروز ناهار چی خوردی؟چرا؟ نظرت درباره فلشخور.......؟ من چی پوشیدم؟ میتونی ببینی چی پوشیدم؟ رنگ مورد علاقه......؟ چند ساعت میخوابی شبا؟ آخرین بار که حموم رفتی کی بود؟ من دختر خوبیم؟(البته خودم میدونم جوابشو که توش شکی نیس....) دیگه چه خبرا......؟ رو صندلی نمیسوزی؟باشه بعدا خواهی سوخت..... برم؟ نرم؟ برم؟ نرم؟ باشه میــــــــــرم....خدافظ!
29-11-2012، 23:32
سلام عسیسم!
خوبی؟ چ خبرا؟ درس می خونی؟ چند سالته؟ اهل کجایی؟؟ اسم مدرسه؟ غذایه مورد علاقع؟ عاشق شدی؟ اسمش؟ از کی تو انجمن بدت میاد؟ از کی خوشت میاد؟ انرژی مثبت می دی یا منفی؟ عکست و نمی خوای نشونمون بدی؟ دوس داری مدیر شی؟ من و دوس داری؟ اسم گوشیت؟ حیوان موردعلاقه؟ بخش مورد علاقه در انجمن؟ متن عاشقانه ی مورد علاقه: لباشی که تنته چه رنگیه؟ شلوار/شلوارکت چی؟ موهات چه رنگیه؟ چشات چی؟؟؟ اسمی که دوس داری رو بچه ات بذاری چی؟؟؟ تو انجمن شده عاشق کسی شی؟؟ دوس داری چند تا بچه دار شی؟؟؟ نماز می خونی؟؟ تختت چه رنگیه؟؟؟ خوب همینا بسه عخشــ ــــــــــــ ـــم باوی
30-11-2012، 11:25
(29-11-2012، 19:21)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (29-11-2012، 23:32)AmItiSe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
30-11-2012، 11:30
سلام
خوبي؟ نظرت در مورد من؟ نظرت در مورد جاستين؟ از يك تا ده به اشبزي مامانت جند ميدي؟ خواهرت رو جقدر دوست داري؟ بهترين دوستت تو انجمن؟ از كدوم شكلك خوشت مياد؟ مامانت رو بيشتر دوست داري يا بابات؟ باي
30-11-2012، 11:59
(30-11-2012، 11:30)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
03-12-2012، 17:54
با سلام و درود
به نظرت من چه شخصیتی دارم از این سایت چقدر شناخت دارینواسه ادامه بودن در این سایت چه پیشنهادی میکنین بطور کلی ی پیشنهاد دوستانه...[align=justify]مرسی
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|