12-09-2012، 12:43
دوستان عزیز ..
این بازی ها همه کرک شده هستند و دارای مشکلات خاص ..
پس برای هر چه بهتر اجرا شدن بازی نیاز به کرک های معتبر دارید .
برای دریافت فایل setup.exe باید کل بازی را دانلود کنید ، که به نظرم به صرفه نیست !
بهترین کار برگرداندن بازی به محل خرید و تعویض DVD 1 است .
این بازی ها همه کرک شده هستند و دارای مشکلات خاص ..
پس برای هر چه بهتر اجرا شدن بازی نیاز به کرک های معتبر دارید .
(15-08-2012، 17:33)sadrahajiany نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دوست گرامی مشکل از DVD بازی شماست که به درستی رایت نشده اند .
با سلام خدمت شما . راستش یه خواهشی داشتم که امیدوارم رومو زمین نندازید و کمکم کنید . چون بد جور کارم به شما گیره . با تشکر پیشاپیش.
راستش من برای خرید این بازی به یک مغازه رفتم و طرف مغازه دار این بازی رو دانلود کرده بود . و تمام محتویان فایل ایزو به غیر از setup.exe رو برای من توی چند دی وی دی رایت زده.. اگه شما این فایل رو که فایل اجرایی برای نصب این بازی است ، حتی اگه شده برای یک روز یه جایی آپلود کنید تا من بگیرم بسیار ازتون ممنون میشم . منتظر نظرتون هستم . با تشکر . بای
برای دریافت فایل setup.exe باید کل بازی را دانلود کنید ، که به نظرم به صرفه نیست !
بهترین کار برگرداندن بازی به محل خرید و تعویض DVD 1 است .
(05-09-2012، 20:54)amir001 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باید درایور کارت گرافیک خود را آپدیت کرده و از DirectX 11 استفاده کنید .
سلام
میشه راهنماییم کنید
رفتم بازیGHOST RECONخریدم اجرانمیشه این پیامو میده
OFFLINE MODE
the uplay launcher is in offline mode .you can the game,but other uplay features are not available offline.
(12-09-2012، 12:11)baba256 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مشکل از درست کرک نکردن بازی است .
سلام دوستان
من هم همین مشکل رو دارم وقتی play میزنم برنامه uplay میره بعد دوباره میاد
لطفا کمکم کنید.