14-11-2012، 21:26
آدم ها عادت می کنند ...به هر چیزی… حتی به خنجر هایی که از پشت می خورند!
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
||||||||||||||||||||
14-11-2012، 21:26
آدم ها عادت می کنند ...به هر چیزی… حتی به خنجر هایی که از پشت می خورند!
14-11-2012، 21:38
لیوان ابت هنوز اب دارد.
عشق تو به اون کلی ناز دارد *********************** وقتی عاشقت بودم،با او بودی. حالا که عاشقمی، من با اوهستم. ********************** ای دلبر من در اغوش مرگ بیا و جهان را به عشقت بدرود گو. ********************* عاشقی همینه.وقتی سیاه میشی و دوسم نداری، باید پای مرگش هم بنشینی.
15-11-2012، 7:12
دستهایی که خالیست...
پاهایی که ناتوان است... چشم هایی که بی نور است... لبهایی که خشکیده است... فریادی که بی صداست... و... نفسهایی که پایان آنهاست... . . . این منم که دارم رفتنت را میبینم
15-11-2012، 7:15
هیچ چیز دردناک تر ازین نیست که از پشت خنجر بزنن تو قلبت ...
خنجرش درد نداره ، نامردیش درد داره ... دردناکترش اینه که کسی باهات این کارو بکنه که ... باورش داشتی ، اعتماد داشتی بهش ... دشمن از رو دشمنی میزنه اما دوست
15-11-2012، 12:27
عاشق بودم
غافل از اینکه تو سیاهی شب دست بر سرم بود و میخواستی عاشقی را از زبان یک خائن ثابت کنی
15-11-2012، 12:28
خدایا وقتی دلت میگیره چی کار میکنی؟؟
میری یه گوشه میشینی و گریه میکنی؟؟ هی با نگات بازی میکنی که یادت بره میخواستی گریه کنی؟؟ یه لیوان آب میخوری که بغضتو بفرستی پایین؟؟ یادت میاد خداییو باید همیشه تنها باشی.... خدایا نمیدونی من این روزا چقدر خدا بودم
15-11-2012، 12:30
کـُجـا پـنـاه بـــرم ؟
دسـت هــاي تـو دورنـد و خـُدايـان جـبـار تــر از هـمـيشـه قـهـار تــر از هـمـيشـه بـرنـشسـتـه انـد بـر سکـوي مـسخ بـاورهــا خيـره سـري خـُدايـان را چـگـونـه بـرتـابـم وقـتـي تـو نـيـستـي اي يـــار اي پـنـاه همـيـشـه !
15-11-2012، 12:31
چَندروزيستـ چشم ـآنَمـ دگـَرجآيـے بـَرآي ديدَن ندآرد ..
چَندروزيستـ چشم ـآنـَمـ از گريهـ خستهـ نمے شوَنـد .. چَندروزيستـ دل ِ مَن بے قرآراسـ ت و انگآر مـُنتظـر ِ يکـ اتـفـآق .. چَندروزيستـ جـُز يکـ اُتـآق خآلے و چَند بـَرگهـ ي خيسـ و تـنـهـآيے هَمدَمے ندآرمـ .. چَندروزيستـ كهـ از تـمـآمـ ايـن ـها خَستهـ شـُده امـ .. مَن اَز اينـ اتاقـ تآريكـ و اينـ ديوآرهـاے بلَنـد خستهـ شـُدهـ امـ . مَن از اينـ بـُـ ـغض ﻛه مُدآمـ رآﻬ ِ گلـويـَم رآ مـﮯ گيرَد و از اينـ اَشڪ كهـ در چشم ـانـَم حَلقهـ بَسته اسـ ت و حتي نمي گــُذآرد جـآيي را بـبـيـنــَمـ خستـہ شـُدﮫ اَم . .
15-11-2012، 12:32
دستهايم را تا ابرها بالا برده اي
و ابرها را تا چشمهايم پايين عشق را در کجاي دلم ..... پنهان کرده اي که : هيچ دستي به آن نميرسد !
15-11-2012، 12:33
✖ "جَهانَمــ"بے تــ ــ ـو . . بـدون ِ " اَلِف " اَست !
| ||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |