14-11-2012، 19:50
خیلی پستن ادما
وقتی غم ها و مشکلاتت رو از زیر زبونت میکشن بیرنن یه نفس عمیق میکشن و میدون رو ترک میکنن.
وقتی غم ها و مشکلاتت رو از زیر زبونت میکشن بیرنن یه نفس عمیق میکشن و میدون رو ترک میکنن.
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
||||||||||||||||||||||||||
14-11-2012، 19:50
خیلی پستن ادما
14-11-2012، 19:53
عشق ماندگار نیست....ولی ماندگار عشق است
14-11-2012، 19:53
در دفتر يادبود دوستان
بر روي درختان كهنسال بر روي شنهاي ساحلي نوشتم دوستت دارم اما دفتر ياد بود دوستان پاره شد باد درختان كهنسال را شكست امواج شنهاي ساحل را شست و برد اما ! هيچ چيز نتوانست ياد تو را از صحنه ي قلبم پاك كند ....
14-11-2012، 19:56
Two things give you heartburn fast
be careful!! one is a sweat too sweet, the other is a love too much declared. thus, be very careful!!!
میدونی
قلبم یه روزی ادما رو دوست داشت واسه پاکیشون محبتشون صداقتشون ولی حالا...
عشق يعني آخرين حد جنون
عشق يعني همرنگ خون عشق يعني بيكران درياي صبر عشق يعني انتهاي هر چه درد دوستت دارم عزيزم پس عشق يعني خود تو خود من ، خود ما ...
14-11-2012، 19:57
مرا دیووانه می خواهی ... زخود بیگانه می خواهی
مرا دلباخته چون مجنون ... زمن افسانه می خواهی شدم بیگانه با هستی ... زخود بی خود تر از مستی نگاهم کن ، نگاهم کن ... شدم هر آنچه می خواستی سلام ای کهنه عشق من ... که یاد تو چه پا برجاست سلام بر روی ماه تو ... عزیز دل سلام از ماست
14-11-2012، 19:58
سخت میترسیدم از اینکه من از نژاد شیشه باشم و شکستنی … او از نژاد جاده باشد و رفتنی …
آری روزها گذشت ؛ همان شد : او رفت و من شکستم …
14-11-2012، 19:58
هيچ وقت دل به كسي نبند
چون اين دنيا اونقدر كوچيكه كه توش دوتا دل كنار هم جا نميشه... ولي اگه دل بستيد هيچ وقت ازش جدا نشو چون اين دنيا اوقدر بزرگه كه پيداش نمي كني
14-11-2012، 19:59
التمــــاس مال ديـــروز بود
مال وقتـــي که ساده بودم ! امــــــروز مي خواي بــــــري ؟ هيس ،فـقط خــــــــداحافظ
| ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |