14-11-2012، 19:10
به سر نوشت بگویید:
اسباب بازی هایت بی جان نیستند....
آدمند،می شکنند،آرامتر.....
اسباب بازی هایت بی جان نیستند....
آدمند،می شکنند،آرامتر.....
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
14-11-2012، 19:10
به سر نوشت بگویید:
اسباب بازی هایت بی جان نیستند.... آدمند،می شکنند،آرامتر.....
14-11-2012، 19:14
اگر دبیر ریاضی بودم ثابت می کردم
که چگونه شعاع نگاهت از مرکز قلبم می گذرد اگر دبیر جغرافی بودم می دانستم خوش آب و هوا ترین جا آغوش با محبت توست اگر دبیر شیمی بودم نام تو را در قلبم پخش می کردم تا محلول با محبت شود اگر دبیر دینی بودم می دانستم بعد از خدا تو را می پرستم .
14-11-2012، 19:24
خانه ای ویران تر از ویرانه ام
من حقیقت نیستم افسانه ام گرچه سوزد پر ولی پروانه ام فاش می گویم که من دیوانه ام تا به کی آخر چنین دیوانگی پیله گی بهتر از این پروانگی گفتمش آرام جانی؟ گفت:نه گفتمش شیرین زبانی؟ گفت:نه گفتمش نامهربانی؟ گفت:نه می شود یک شب بمانی ؟ گفت :نه دل شبی دور از خیالش سر نکرد گفتمش افسوس او باور نکرد
14-11-2012، 19:25
(آخرین ویرایش در این ارسال: 14-11-2012، 19:25، توسط niloofar kh.)
خاطراتت صف کشیده اند !
یکی پس از دیگری … حتی بعضی هاشان آنقدر عجولند که صف را بهم زده اند ! و من … فرار می کنم از فکر کردن به تو مثل رد کردن آهنگی که … خیلی دوستش دارم !
14-11-2012، 19:26
برای عشق تمنا كن ولي خار نشو
براي عشق قبول كن ولي غرورتت را از دست نده براي عشق گريه كن ولي به كسي نگو براي عشق مثل شمع بسوز ولي نگذار پروانه ببينه براي عشق پيمان ببند ولي پيمان نشكن براي عشق جون خودتو بده ولي جون كسي رو نگير براي عشق وصال كن ولي فرار نكن براي عشق زندگي كن ولي عاشقونه زندگي كن براي عشق بمير ولي كسي رو نكش براي عشق خودت باش ولي خوب باش
14-11-2012، 19:28
سوختن درعشق را از برشدیم
آتشی بودیم وخاکستر شدیم از غم این عشق مردن باک نیست خون دل هرلحظه خوردن باک نسیت
14-11-2012، 19:28
باورت بشود یا نه ... !؟
روزی می رسد ؛ که دلت برای هیچ کس ، به اندازه من تنگ نخواهد شد ! بــــرای نگـــاه کردنـــم ,خندیـــدنم ,اذیـــت کردنم .... برای تـــــمام لحظـــــــاتى که در کنـــــــارم داشتی ! روزی خواهــــــد رسید که در حســـــرت تکـــــرار دوبــــــاره مــــن خواهی بود .... مـــی دانم روزی که نبـــــاشــــم هیچکس تــکرار من نــــخواهد شد ...
14-11-2012، 19:31
دل سپردن دست او دیوانگیست
اه غیر از من کسی دیوانه نیست گریه کردن تا سحر کار من است شاهد من چشم بیمار من است فکر می کردم که او یار من است
14-11-2012، 19:32
زندگی هر چه دارد مال تو آری مال تو
گر چه آشنایی و غریبی ولی من به تنهایی و غم و غصه خودم دلخوشم فقط این مال منه از همه با وفاتره زندگی مال تو......
14-11-2012، 19:35
خَستــــه ام....!
امــــا تَحمـُـــل مـي کُنــم... خُــــدايـــا روزِگـــارت با من و احساسم بـَــد تـــا کـــرد...!
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |