14-11-2012، 17:47
|
امتیاز موضوع:
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
|||||||||||||||||
14-11-2012، 17:50
(آخرین ویرایش در این ارسال: 14-11-2012، 18:04، توسط ღeternal Loveღ.)
هر که اید گوید : گریه کن تسکین است گریه ارام دل غمگین است چند سالیست که من میگریم در پی تسکینم وای ای کاش کسی میدانست چند دریا بین ما فاصله است من و ارام دل غمگینم... تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم روزی سراغ وقت من آئی که نیستم در آستان مرگ که زندان زندگیست تهمت به خویشتن نتوان زد که زیستم پیداست از گلاب سرشکم که من چو گل یک روز خنده کردم و عمری گریستم طی شد دو بیست سالم و انگار کن دویست چون بخت و کام نیست چه سود از دویستم گوهرشناس نیست در این شهر شهریار من در صف خزف چه بگویم که چیستم
14-11-2012، 18:08
راست میگفتند
وقتی بروی دیگر برنمیگردی هر چند که من در هوای آمدنت هم بمیرم باز تو بی خیال من وعشق من شده ای جوریکه انگار کسی نبود آخرش هم نیست
14-11-2012، 18:19
در ره عشق او عمریست که ویرانم
گرچه ویرانم ولی از این نیست که مینالم ناله هایم از نامردی روزگارست شکستن دلم تقصیر روزگار است ,میدانم ان یارو دلبر من یاورم بود تا قیامت دست روزگار ما را جدا کرد ,از این حیرانم نمیدانستم که یک روزی تنها شوم دیگر این تنهایی پابرجاست,گریانم گریه هایم انقدر تلخند که حتی دشمنم هم به حالم میگرید,وای بر حالم دلشکسته را بیش از این تدبیری نیست تدبیر من تقدیرم هست,چاره ندارم
14-11-2012، 18:35
رفته ای ؟؟؟
. . . . . . . . . . . . . . . بعضی ها بهش میگن قسمت اما من تازگیها میگم به درک !!!
14-11-2012، 18:37
من غـــرورم را
بــه راحتــي بــه دســـت نـــياوردم کــــه هــروقت دلــت خـــواســـت خـــردش کني. . . غــرور مــن اگــر بشــکند. . . بــا تکـــه هايــش. . . شــاهرگ زنـــدگـــي تورا نيـــز خــواهــد زد. . .
14-11-2012، 18:38
يک نفر يک جايي...
تمام روياهايش لبخندتوست وزماني که به تو فکر ميکنه احساس ميکنه که زندگي واقعا با ارزشه پس هرگاه احساس تنهايي کردي اين حقيقت روبخاطر داشته باش يک نفر... يک جايي... درحال فکرکردن به توست
14-11-2012، 18:49
در کودکی در کدام بازی راهت ندادند...که امروز...
اینقدر دیوانه وار تشنه ی "بازی کردن"[size=large] با آدمــ هایی؟؟
14-11-2012، 19:00
دلم گريه ميخاهد
گريه ... ! تموم شد تمومش كردي حرفي نزدم حرفي نزدم چون دوست داشتم ولي تو به پاي بديم گذاشتي بهم گفتي حالم ازت به هم ميخوره كاش ميشد بگم كه چه قدر تنهام چه قدر ميخاستم كنارم باشي نبودي ! يعني نخاستم باشي نخاستم چون نميتونستم ببينم ناراحتي به هر حال ببخشيد اگه بد كردم
14-11-2012، 19:04
سعي كن تنها باشي:
زيرا تنها بدنيا آمده اي و تنها از دنيا خواهي رفت. بگذار عظمت عشق را درك نكني: زيرا آنقدر عظيم است كه تو را نابود خواهد كرد. بگذار خانه ي عشقت خالي از وجود باشد: زيرا اگر عشقي در آن منزل كند به ويرانه هاي آن هم رحم نخواهد كرد. اما اگر عاشق شدي: سعي كن تنها يك نفر را دوست داشته باشي
| |||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 39 مهمان