دیروز، 23:34
تو آدم ربایی؟ چون قلبمو دزدیدی.....
...
اسمت گوگله؟ چون هرچیزی که دنبالش بودمو داری....
....
نقشه داری؟چون تو چشمات گم شدم.....
....
|
عبارات ویژه دلبری کردن |
||
دیروز، 23:34
تو آدم ربایی؟ چون قلبمو دزدیدی..... ... اسمت گوگله؟ چون هرچیزی که دنبالش بودمو داری.... .... نقشه داری؟چون تو چشمات گم شدم..... ....
امروز، 0:09
راستی دردت گرفت؟ اون روز که از بهشت افتادی....
امروز، 0:30
این یکی رو شما ترجمه کنین
11 ساعت پیش
فکر کنم تو موزه هستم ، چون تو واقعا یک اثر هنری هستی....
8 ساعت پیش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو گوگل مپ کلمه زیبا رو سرچ کردم و منو به تو راهنمایی کرد
3 ساعت پیش
(آخرین ویرایش در این ارسال: 3 ساعت پیش، توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב.)
(8 ساعت پیش)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ما عاشق میشویم نه زمانی که یک فرد کامل پیدا کنیم بلکه زمانی ک یک فرد را با تمام نقصهایش کامل ببینیم برای داشتنت از تمام جهان گذشته ام مرا بخواه مرا بخوان و عاشقانه تکرار کن که پای به زنجیرم و دل در بند به امید تو زنده مانده ام این یعنی عشق یعنی که تو نیمه ی جان منی... ️ to have you I have passed through the whole world Ask me, call me And repeat lovingly My feet are in chains and my heart is in chains I survived because of your hope This means love It means that you are half of my life...
3 ساعت پیش
باید به مراسم عروسی من شرکت کنی چون مراسم عروسی بدون عروس برگزار نمیشه
2 ساعت پیش
(3 ساعت پیش)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اگر خوبی خرابتم ? اگر مستی شرابتم ? اگر هستی کنارتم ? اگر نیستی به یادتم ☺️
1 ساعت پیش
تو دوربینی؟ چون هر بار که بهت نگاه میکنم لبخند میزنم | ||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|