امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 2.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸

(26-11-2024، 9:46)مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[url=دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ 127 ]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ 127 [

به به
بههههه به
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
پاسخ
آگهی

مینی چت بازی بچه های فرهنگیان

گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ 127گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ 127
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
Book 
قمشه‌ای: و (شما مؤمنان) به آنچه مشرکان غیر از خدا می‌خوانند دشنام ندهید تا مبادا آنها از روی ظلم و جهالت خدا را دشنام دهند. این چنین ما عمل هر قومی را در نظرشان زینت داده‌ایم، سپس بازگشت آنها به سوی پروردگارشان است و خدا آنان را به کردارشان آگاه می‌گرداند.
پاسخ
(26-11-2024، 19:55)مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قمشه‌ای: و (شما مؤمنان) به آنچه مشرکان غیر از خدا می‌خوانند دشنام ندهید تا مبادا آنها از روی ظلم و جهالت خدا را دشنام دهند. این چنین ما عمل هر قومی را در نظرشان زینت داده‌ایم، سپس بازگشت آنها به سوی پروردگارشان است و خدا آنان را به کردارشان آگاه می‌گرداند.

ان شاء الله ارائه فردا با نمره ۵/۵ باشه
پاسخ
@SABER

سلام
من کی بنفش میشم ؟
پاسخ
 سپاس شده توسط SABER
Sad 
(26-11-2024، 21:30)Polise نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-11-2024، 21:20)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ان شاء الله ارائه فردا با نمره ۵/۵ باشه

u158067_Sadra_an.Religious_.pptx

(27-11-2024، 15:02)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@SABER

سلام
من کی بنفش میشم ؟
فردا صبح انشاءالله 
پاسخ
وقتی بچه بودم و کلش آف کلنز بازی میکردم، تو گلوبال که اصل اینا میپرسیدن میدیدم خیلیا میگن ۱۷ اینا سالمونه. منم حدودا ۱۱ ۱۲ سال اینا داشتم، میگفتم وقتی به ۱۷ برسم دیگه بزرگ شدم.
به ۱۷ که رسیدم دیدم تو فضای مجازی بقیه میگن ۲۰ ۲۱ سالمونه، میگفتم دیگه وقتی رقم دهگان سنم بشه ۲ یعنی بزرگ شدم؛ به ۲۰ هم رسیدم ولی بازم فکر میکنم هنوز بچم.

حالا اینارو بیخیال، اگه راهتون افتاد تبریز بگید بریم یه چند دست pes بزنیم ببینیم دنیا دست کیه
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

پاسخ
 سپاس شده توسط parisa 1375
(28-11-2024، 15:42)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی بچه بودم و کلش آف کلنز بازی میکردم، تو گلوبال که اصل اینا میپرسیدن میدیدم خیلیا میگن ۱۷ اینا سالمونه. منم حدودا ۱۱ ۱۲ سال اینا داشتم، میگفتم وقتی به ۱۷ برسم دیگه بزرگ شدم.
به ۱۷ که رسیدم دیدم تو فضای مجازی بقیه میگن ۲۰ ۲۱ سالمونه، میگفتم دیگه وقتی رقم دهگان سنم بشه ۲ یعنی بزرگ شدم؛ به ۲۰ هم رسیدم ولی بازم فکر میکنم هنوز بچم.

حالا اینارو بیخیال، اگه راهتون افتاد تبریز بگید بریم یه چند دست pes بزنیم ببینیم دنیا دست کیه

به عنوان دانشجوی مهمان اگه قبول میکنن میام
پاسخ
 سپاس شده توسط Polise
(02-08-2024، 6:55)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-08-2024، 18:41)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم خوبم دورت بگردمم
نمیدونم یهو منم نداشتمت دیگه
خواستی بهت بفرستم خصوصی

بفرست عزیز

rana_isnd
بیا گلم

(28-11-2024، 15:42)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چخبرا خوبی؟
.Haters  are my greatest  motivators
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

پاسخ
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
Biggrin 
دیدی صبح میشه این شب باز میشه این در که کی چیکار کرد دیشب (:
@SABER

سلام
من کی بنفش میشم ؟
شیرینی خامه کی میاری؟
پاسخ
 سپاس شده توسط SABER

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  اگر یه مساوی جلو اسمه نفر قبلیت بود اینور مساوی چی مینوشتی ؟ (نسخه ی 3)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان