08-09-2023، 20:33
(آخرین ویرایش در این ارسال: 08-09-2023، 20:34، توسط THEDARKNESS.)
(08-09-2023، 16:00)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مرسی. واقعا باید صبر کرد فقط .
(29-08-2023، 23:28)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.درک میکنم.
در حال کار و جون کندن =))
این روزا به کسالت آور ترین شکل ممکن رد میشه نمیدونم آینده قراره چی بشه و دل نگرانم
چند وقتیه میخوام یه داستان تازه بنویسم منتها تنبلم
تو چیکار میکنی؟
صبور باش؛ اتفاقات به وقتش رخ میده. نیازی نیست نگران آینده باشی. با نگرانی تو که چیزی درست نمیشه مهدی؛ میشه؟
به قولی: "هرچه پیش آید، خوش آید."
در مورد چیه داستانت؟ پایان خوش دیگههه؟ یا از اونا که همه میمیرن فقط آقا کلاغه زنده میمونه؟
منم درگیر کار و زندگی. تغییراتی اساسی دادم؛ دارم بهشون عادت میکنم.
میخواستم داستان عاشقانه بنویسم برای اولین بار . یکی که خنوک نباشه عین اون کراش من دختر ترسناکه.
عالی خبر خوش قبولیتو بدی هااا!
(08-09-2023، 19:18)ѕααяeη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-09-2023، 13:42)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مطمئنی اون خودمم؟ چون تو توی فالوورا و فالویینگای من نیستی دیگه\:
هرچی فکر کردم پارمیس یادم نیومد دیروز دیدم تو اینستا هم فالوت دارم کهههه
خوبی؟
بچه که نداری هنوز؟
مرسی خوبم تو چطوری؟
ها؟ ارههه پارمیس زدی اسمت . یه مدت هم باهام چت کردی =)))