(01-08-2023، 9:52)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-07-2023، 11:51)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هی آرش....
دیگه میگذره روزگار
و این دفعه اینطوری گذشت
دلم اون جو قدیم رو میخواد با رمانت ):
(21-07-2023، 13:39)_sehun_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
واییی من اومدممم بچه ها کجاییید دلم براتون یذره شدهههه
دلم میخواد زار زار گریه کنم وقتی میبینم نیستییید آخه کجایید ? دارم ناشناسامو میخونم و یادتون میوفتم تو این مدت به یاد همتون بودم همتونو دوست دارم قشنگای من❤
الان دیگه من میرم کلاس نهم و تقریبا ۱۵ سالمه و دیگه فاطمه ۱۱ ساله نیستم(::
فاطمه ۱۱ ساله شده فاطمه ۱۴ ساله
کم کم همه باز خواهند گشت یه مدت سریش شو هعی تگ کن =))
(01-08-2023، 16:32)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-08-2023، 15:07)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کابوس
۲ میشه گزینه ۳
۳ هم میشه ۱
۴ هم میشه ۳
۵ هم میشه ۲ + سبعة یوم غلطه. باید سبعة ایام بشه
۶ رو نمیدونم دیقا
سوال آخر هم غلطه خداییش :/ عدد اصلی ۱ و ۲ صفته ؛ همه اعداد ترتیبی هم صفتن. اگه عدد بیشتر از ۳ اصلی داشتیم میشد غیر صفت که نداریم اصلا
این جوابارم طبق چیزایی که یادم مونده گفتم البته
درست گفتم ؟
وقتی برای کنکور خر زدی
(01-08-2023، 17:49)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-07-2023، 22:21)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اومممم
منم مشغول کار و زندگی
دانشگاه رو هنوز میرم
و اولین شکست عشقیمو تجربه کردم=))
موفق باشیییییییی
هق (':
چجوری بود چ حسی داری الان؟(':
مرسییی❤️
حس اینکه چرا خر شدی رفتی جلو خاک تو سرت کنن
@
TinaMk
نمیزارم چراغ خاموش بری و بیای