امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [466]

(12-10-2022، 20:55)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همش صدای بوق میاد
*لبخندی از روی خوشحالی و رضایت

با بوق لبخند روی صورت میاد، وقتی فهمیدی شبکه خبر Hک شده چی اومد رو صورتت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://t.me/mutemit_daily
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
آگهی
ینی دیگه وصل نمیکنن؟Telegh_24
(12-10-2022، 20:55)صنمآ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2022، 20:51)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام زیبارو

سلام خکشلم
دلم برات یه‌ذره شده بود  fs10

وایی منممم>.<
ولی شما زدی بنده رو از فالوراتون ریموو کردی*ایموجی قلب شکسته
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط صنمآ
(12-10-2022، 20:56)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2022، 20:53)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهدی هستم

مهدی؟؟
یه اصل بده یادم بیاد

19 ته
قرار نیست چیزی یادت بیاد ولی
(12-10-2022، 20:56)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2022، 20:55)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همش صدای بوق میاد
*لبخندی از روی خوشحالی و رضایت

با بوق لبخند روی صورت میاد، وقتی فهمیدی شبکه خبر -- شده چی اومد رو صورتت

واییی کِی؟؟؟دوباره؟؟؟
نآشناس
(12-10-2022، 20:56)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2022، 20:55)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باه باه
چه خبرا ملیکا خانوم؟

والا خبرا که مشخصه
منم درگیر مدرسه ام
از شما چه خبر

خوش باشید ایشالله
ماهم درگیر مدارس شروع مشاوره برا انتخاب رشته و اینا
پارسال کم کاری کردم امسال باید جبران کنم
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگو آزاد | نُسخه [466] 140
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(12-10-2022، 20:56)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی دیگه وصل نمیکنن؟Telegh_24

https://t.me/proxy?server=cloudflare--aws.cloudflare-aws.mylftv.com.&port=443&secret=eeda411655b684fe87abf58ec2235e28166478736865796b687a616569642e636c6f7​56466726f6e742e6e6574
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(12-10-2022، 20:58)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2022، 20:56)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا خبرا که مشخصه
منم درگیر مدرسه ام
از شما چه خبر

خوش باشید ایشالله
ماهم درگیر مدارس شروع مشاوره برا انتخاب رشته و اینا
پارسال کم کاری کردم امسال باید جبران کنم

موفق باشید
نآشناس
 سپاس شده توسط BIG-DARK
(12-10-2022، 20:57)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2022، 20:56)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهدی؟؟
یه اصل بده یادم بیاد

19 ته
قرار نیست چیزی یادت بیاد ولی

اها من فکردم حسامی شما
متأسفانه نمیشناسم
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگو آزاد | نُسخه [466] 140
(12-10-2022، 20:58)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-10-2022، 20:56)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با بوق لبخند روی صورت میاد، وقتی فهمیدی شبکه خبر -- شده چی اومد رو صورتت

واییی کِی؟؟؟دوباره؟؟؟

ایزی ایزی
همون دفعه اولو گفتم، بعدشم فکر نکنم انونیموس دیکه اینکارو انجام بده، یبار برای اثبات قدرتش انجام داد الان دیگه وقتشو رو کارای مهمتر میذاره
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان