امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [466]

(10-10-2022، 22:51)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2022، 22:50)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم فقط شنیدم حیف استاد اعزلزی نیست از محضر ایشونم بهره ببریم )؛

بنده خدا اخرین بار گفته بود نقل مکان کردن
نتشون قطعه
فکرکنم هنوز سیم تلفنو وصل نکردن

اونجا مخابرات نداره لابد
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
آگهی
(10-10-2022، 22:51)HistoGeek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2022، 22:49)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونام بن میکردن؟ Bf1

تو مدیری

قانونارو میدونی

نیاز به یاداوری نداری.
من مخلصتم
من خدمتگذار شما هستم

اما به کسی‌نگو من آیینم هیتلر پرستیه
 سپاس شده توسط sober ، shghyegh
خیلی خوبه از رو هم نمیره از صفر شروع می کنه موضوع می زنه باز D:
 سپاس شده توسط shghyegh ، Đęąđ.ğïřł ، امیر‌حسین
(10-10-2022، 22:52)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2022، 22:50)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افرین
فقط‌کاش میگفت وقتی بخوایی جمعو به مفرد تبدیل کنی چیکار باید بکنی

ینی میشه آنلاین بشن ازشون بپرسیم دوباره؟=')

بعضس استادا همینن
نصفه درس میدن که مجبورشی بری کلاسشون
 سپاس شده توسط sober ، shghyegh
وایی فقط اون دوستی ک براش نوشته بود کدوم دانشگاهی؟
منو یاد چن روز پیش انداخت
تاریخ دوباره تکرار میشه Telegh_54
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط sober ، امیر‌حسین
(10-10-2022، 22:55)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2022، 22:52)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضس استادا همینن

توطئه تبلیغاته تریلر می زنن ما رو میذارن تو خماری ):
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(10-10-2022، 22:51)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2022، 22:49)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ازاد که قبول میشی همه قبول شدن

مهندسی نمیخونم دیگه
میرم مدیریت ارشد
یا بازرگانی یا مالی اینا

رتبه م شد ۱۹۰۰ ازاد قبول شدم تهران شمال
میگن مدیریت کسب و کار mba خیلی خوبه

اره همین بازرگانی مد نظرمه
 سپاس شده توسط sober
(10-10-2022، 22:53)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2022، 22:51)HistoGeek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو مدیری

قانونارو میدونی

نیاز به یاداوری نداری.
من مخلصتم
من خدمتگذار شما هستم

اما به کسی‌نگو من آیینم هیتلر پرستیه

من حرفی از هیتلر نزدم
(10-10-2022، 22:55)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضس استادا همینن

اره ی نوع تبلیغه
امیدوارم اگه یکم از آموزه هاشونو تو کانال تلگرامیِ زبان ب اشتراک بزارم ناراحت نشن
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط sober ، Đęąđ.ğïřł
(10-10-2022، 22:52)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-10-2022، 22:51)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی هست فرمول نویسی اکسلُ بلد باشه؟

یس
الان چطوری درصد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
970000  بگیرم؟:/

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان