امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [466]

(09-10-2022، 21:09)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 21:08)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب جاکشایی هستید :/

دخترا چند تا پیج دارن
شنیدنم پسرا چندتا گوشی دارنTelegh_01
عاشقتم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•ناشناس•
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، sober
آگهی
(09-10-2022، 21:08)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 21:06)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با یه پیج نمیشه زندگی نمی گذره
بعد هم پیج دوستامونم گاهی دستمونه که رصد کنیم پسرا رو
یه پیج پسر می زنم میرم فالوش می کنم زیرش می نویسم ستونی داداش بعد امارشو درمیارم D:

هیچ وقت به یه دختر که غریبس و ریپلایی میکنه اعتماد نکن :>>
(پندشبانه)
مابقیو نمیگم ک لو نریم
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، شـــقآیــق ، sober
خَنده میکنی Telegh_01
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، sober

(09-10-2022، 21:06)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با یه پیج نمیشه زندگی نمی گذره
بعد هم پیج دوستامونم گاهی دستمونه که رصد کنیم پسرا رو
یه پیج پسر می زنم میرم فالوش می کنم زیرش می نویسم ستونی داداش بعد امارشو درمیارم D:

بری بگردی نصف پسرا پیجت دوستای دوست دخترات شاید باشن
دوستم که یه برنامه تریکر ریخته بود رو گوشی دوست پسر سابقش همه وویساش
پیامای واتساپ و تل و اینستا و... رو داشت حتی همون لحظه می تونست عکس بگیره یا وویسشو بگیره
پسره فکر می کرد Hک شده رفته بود موبایل فروشی دیده بود چیزی نیست
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، bOoOoOy ، شـــقآیــق ، Mohlek
(09-10-2022، 21:10)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 21:10)Sirvan10_a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی نباید باخت بدی

داداش این فرمون که تو پیش میری باخت نیست
این حمله ست
اینم یه حرفیه

تو چطوری حمله یا باخت یا خنثی هستی؟
 سپاس شده توسط Mohlek
چرا باید بیکینی بپوشیم بعد آزادی
من همینایی ک همیشه میپوشیدم میپوشم|:
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، sober
(09-10-2022، 21:11)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ وقت به یه دختر که غریبس و ریپلایی میکنه اعتماد نکن :>>
(پندشبانه)
مابقیو نمیگم ک لو نریم
و هیچ وقت به پسری که گفت دنبال ارامشم اعتماد نکن
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، Đęąđ.ğïřł
(09-10-2022، 21:12)Sirvan10_a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 21:10)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداش این فرمون که تو پیش میری باخت نیست
این حمله ست
اینم یه حرفیه

تو چطوری حمله یا باخت یا خنثی هستی؟

من داداش در واقع همیشه پول درخواست میکنم پدرم به نشانه احترام بنده رو لایک میکنه و لایک بم نشون میده
ناشناس
(09-10-2022، 21:13)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا باید بیکینی بپوشیم بعد آزادی
من همینایی ک همیشه میپوشیدم میپوشم|:

من با پیرهن مردونه میرم بیرون
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
اینستا واقعا فضای کثیفیه ۶ ماهی هست ندارم :|
شماها ته جاکش بازیو‌ در اوردیدا
ادم نمیدونه به کی اعتماد کنه :/
 سپاس شده توسط sober ، شـــقآیــق ، Đęąđ.ğïřł

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان