امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نُسخه [466]

(09-10-2022، 19:35)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 19:31)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا بدرک
جدیدا دختراش یاد گرفتن هر چی میشه میگن بکیرم
بابا آخه ینی چی

خوب یا خوب ؟

(09-10-2022، 19:33)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی پسر خوب زیاد نداره D:

:> دقیقا اینش خیلی خوبه
چون اگه پسر خوب داشت دختر خوباش رو زود بر می زدن به ضرره نه؟
 سپاس شده توسط bOoOoOy
آگهی
Wink 
(09-10-2022، 19:28)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 19:27)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط خوبشون منم که این خفتو تحمل میکنم هنوز تو اون گپ زپرتیشون هستم
عه
دلبر ؟
من خفتم ؟ ):

دلبرم دلبر خانه خرابم کرد
(09-10-2022، 19:38)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 19:36)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بستگی به ملاکات هم داره که خوبو تو چی ببینی
مثلا من همیشه از همه شون بزرگتر بودم از نظر سنی
ولی جدی فلش یچیز دیگس اصن
یمدت یسری داستانایی پیش اومد و دیگه همه رفتن .

هر سری ش همینه یه سری داستان پیش میاد اما اصلش اینه که بالاخره ادما بزرگ میشن و دغدغه شون بیشتر میشه
منم که الان اینجام یه عالمه کار دارم ولی حال انجامش نیست
براساس روانشناسی زرد من هدفم دقیق نیست اما دقیق بخوام بگم هدف دارم اما طبیعیه ادم گاهی خسته بشه
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، Mohlek
(09-10-2022، 19:39)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 19:35)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:> دقیقا اینش خیلی خوبه

:> بلدیا
والا توام ک میگی بزرگتری یا یبار نسیمی یا یبار مزه ای یا نمیدونم دیگه
بزرگی مثلا انگار مافیای فلش همه دختراش همینن :|
 سپاس شده توسط sober
واییی هر سری میرم ناشناسامو میخونم پاره میشم Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط sober ، شـــقآیــق
(09-10-2022، 19:43)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 19:39)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:> بلدیا
والا توام ک میگی بزرگتری یا یبار نسیمی یا یبار مزه ای یا نمیدونم دیگه
بزرگی مثلا انگار مافیای فلش همه دختراش همینن :|
دیگه نون گندمم نخورده باشیم دست مردم دیدیم دیگه
نه فاطیمام
اون موقع که اولین بار اومدم فلش همین طوری زدم نسیم اسم کاربریمو همه به اون اسم می شناختن دیگه
اونم مِیز هستش یعنی هزارتو همون ماز خودمون
مجازی یاد می گیری بالاخره دیگه
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، bOoOoOy ، شـــقآیــق
(09-10-2022، 19:24)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 19:23)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هووو هیییی بچه خودتیاcof
ب پیر ب پیغمبر الکی نمیکنمcry girl
هییی همرو کردم فقط پیجایی ک مربوط ب خیاطی بود داشتم
بیا
میگه همرو کردم
اصن همین نشونست

میخاریا حسام
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، sober
(09-10-2022، 19:44)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واییی هر سری میرم ناشناسامو میخونم پاره میشم Telegh_01

خب نخون نخ سوزن تموم کردیم
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
نسیم همون خاله نسیمه؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، sober
(09-10-2022، 19:47)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2022، 19:24)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا
میگه همرو کردم
اصن همین نشونست

میخاریا حسام

ولی ایهام داشتD:

(09-10-2022، 19:48)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسیم همون خاله نسیمه؟

نخیر-_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Đęąđ.ğïřł

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان