14-01-2022، 11:07
«فراق از عمر من میكاهد ای نامهربان، رحمی»
اخوان ثالث
اخوان ثالث
|
بغض قلم ❥ .. (نسخه یازدهم) |
||||||||||||||
14-01-2022، 11:07
«فراق از عمر من میكاهد ای نامهربان، رحمی»
اخوان ثالث
وابستگی زمانی ایجاد میشه که طرفِ مقابل خواسته و نا خواسته، کاری میکنه یا حرفی میزنه که حس بهتری داشته باشی. عوض کردن حالِ آدما رو هر کسی بلد نیست♡
21-01-2022، 0:44
چه فایده ای دارد
نگرانِ من باشی ولی،از من دفاع نکنی؟ خیلی دوستم داشته باشی، اما من را نفهمی؟ جایِ خالیم را حس کنی، اما سراغم را نگیری؟ چه فایده ای دارد.. در بینِ وسایلت باشم اما مهمترینشان نباشم
22-01-2022، 21:39
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-12-2024، 11:09، توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב.)
با ط راهیم
24-01-2022، 19:48
انسانی کہ بعد از توبہ پشیمان توبہ اش میشہ ...
اونجاست کہ میفھمہ زندگی یعنی چی
24-01-2022، 22:36
افسوس من چه کور بودهام از عشق
افسوس من چه دور بودهام از درد افسوس بر ستارهء خاموش افسوس بر جرقهء دل سرد #فروغ_فرخزاد
24-01-2022، 23:17
خانوم جونم میگفت:
« توجه ادما رو از کاراشون بفهم؛ نه از حرفاشون، نگاه کن ببین اولویت چندم آدمایی تا یهو بخودت نیایی ببینی تمام خودتو گذاشتی وسط درحالیکه هیچوقت مهمترین نبودی میگفت بخودت احترام بذار تا بهت احترام بذارن. میگفت مثل ما نباش؛ «اینقدر بودیم که بودنمون به چشم نمیاد دیگه..»
25-01-2022، 0:17
یہ بچہ ھفت سالہ دستش تو دست مادرشہ و بخاطر نغ زدنش مدرسش دیر شدہ
وارد مدرسہ میشن کیف پسرک دست مادرشہ و مادرش با لبخند بہ پسرش میگہ عزیزم چیزی نشدہ گریہ میکنی اینجا معلوم نیست پسرک دارہ میخندہ یا گریہ میکنہ مادر بہ فرزندش میگہ خب امروز روز اول مدرستہ پسرک کہ نمیدونہ مدرسہ یعنی چی و اصن چی ھست میگہ تو ھم میای؟ مامانش بغلش میکنہ و میگہ قول میدم زود بیام اما باز گریہ نکنی ھا کیف پسرکو رو دوشش میندازہ و بچہ رو میرسونہ دم در کلاس، در میزنہ و معلم سلام علیک گرمی با پسر و مادر دارہ اون بچہ وسط کلاس ایستادہ و دوبارہ بغض کردہ ... . ھمیشہ واسم سوالہ کہ مامان اون بچہ اون روز چہ حالی داشت؟ و اون پسر منم و خوب یادمہ کہ چقدر گریہ کردم و خوب میدونم اشک ریختن اعجازش چیہ و دلی کہ تنگ شہ ھیچ راھی برای درمان ندارہ
25-01-2022، 1:08
بعضیها توی زمانهای خالی شون با شما صحبت میکنند،بعضیها زمانشون رو خالی میکنند تا با شما صحبت کنند!
تفاوتش رو بفهمیم!
26-01-2022، 7:59
قفس از یاد خواهد برد آوازِ قناری را...
#آرمن_فرناد | ||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|