17-12-2021، 15:04
يني هيچ تغييري نخواستي انجام بدي... ازكدوم شم خودت بگي خب من چي بگم.
چه تغییری اخه : //
سَن دیَلَر آشک (( :
: )
چه تغییری اخه : //
سَن دیَلَر آشک (( :
: )
|
جواب حرف ناشناس |
|||||||||||||||||||||||||||||
17-12-2021، 15:04
يني هيچ تغييري نخواستي انجام بدي... ازكدوم شم خودت بگي خب من چي بگم.
چه تغییری اخه : // سَن دیَلَر آشک (( : : )
17-12-2021، 15:09
به سهند بگو به شقایق بگه سلام
به کدوم شقایق بگه؟
17-12-2021، 15:35
نه ببین جدی میگم پروفایلت شبیه این فیلم ترسناکاس که طرف از لای در نگاه میکنه نصف صورتش دیده میشه سیه سفیدشم کردی خیلی ترسناکه
مشکلی نیس یکمم ترسناک باشیم ولی در واقعیت اینطوری نیس : )
نقل قول: تنها کسی که فکر میکنه تو عجیب نیستی خودتی . یعنی حتی توی همین قضیم با بقیه فرق داری تو یه کتاب خوندم که نباید هر چیزی که بقیه میگن رو شخصی برداشت کنیم. آدما اگه خوشحال باشن بهت میگن خیلی آدم خوبی هستی اگه عصبانی باشن میگن خیلی آدم افتضاحی هستی. حتی وقتی بقیه بهت میگن تو خیلی فوق العاده هستی هم بخاطر تو این حرفو نمیزن. صرفا میخوان به خودشون حس خوبی داشته باشن. این شکلی که "ببین من چقد فوق العادم که به بقیه میگم تو فوق العاده ای" تو اگه واقعا هم آدم فوق العاده ای باشی نیازی نداری که از بقیه این رو بشنوی. فقط باید خودت حسش کنی. قطعا یه آدم خودش رو بهتر از هر شخص دیگه ای میشناسه و میدونه چی دربارهش درسته و چی دربارهش غلطه. نقل قول: سهند یا سبلان؟ به سبلان نزدیکترم ولی سهند
17-12-2021، 17:54
اینجا چقد باحال شده
دیر ب دیر ک میام مستقیم میام اینجا ^^
نقل قول: عاشق بابات شدم ?عاشق کجاش دقیقا ؟ نقل قول: ریهام اگه رل مهدی نباشه رل تویه کثافت.اینهمه دختر هست میتونید برید سراغشون کهخجالت بکش حروم لقمه با هرکی شوخی با ریهامم شوخی ؟ آقا این یتیم بازیا چیه در میارین ناموسا هی رو این کراشی اون رلته اون میخوادت دهن مارو سرویس کردین دیگه نقل قول: الو حسام ؟؟صدات نمیاد ینی میشنوما ولی متوجه نمیشم
17-12-2021، 19:08
نقل قول: چخبرا ریهام بانو؟ خوبی ؟ شکر خوبیم میگذره(=
17-12-2021، 21:20
نقل قول: مياي بريم؟ ي جاي خوب(: نه من هیچ جایی نمیام :>>>>
17-12-2021، 21:28
عشق من کیه ؟؟
شوهر بیریتنی اسپیرز:v (مرض دارم) سم سم سم سم سم آنابل سم دوست مامانمم همش میگه سم(: من اصیدم خواهرم سم هستن! بعد از آیت الله سید علی خامنه ای رهبر مورد علاقت کیه؟ از کجامیدونی ایشان مورد علاقمم؟(= بنده جز خانوادم به کسی علاقه ندارم و کلا تو سیاست نیستم^^
پروفیلت خیلی تحریک کننده است
خب الان چیکار کنم چشاتو ببند ولی اواتارت خیلی نازه ♡♡ خیلی عکست خوشگله خودت خوشگل میبینی
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|