03-11-2021، 1:25
نقل قول: عشق من «چشم» احترامي شو به كي ميگي حتي اگه به ضررت باشه؟
یا خدا عشق من
امیدوارم پسر باشی دیگه
بجز خانوادع ، فعلا به کسی نگفتم ..
|
جواب حرف ناشناس |
||||||||||||||||||||||||||||||||
03-11-2021، 1:25
نقل قول: عشق من «چشم» احترامي شو به كي ميگي حتي اگه به ضررت باشه؟ یا خدا عشق من امیدوارم پسر باشی دیگه بجز خانوادع ، فعلا به کسی نگفتم ..
03-11-2021، 15:49
نقل قول: آن را ولش کن حالا دیگر من رویت کراش هستماگه راس میگی بگو بمولا دوسم داری ))):
03-11-2021، 18:10
نقل قول: Wotakoi: Love is Hard for Otaku چی؟
04-11-2021، 11:05
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
-sometimes the best is just leave these people alone- دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منم همینطور(: .... who is this guy دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. @"†ᴰᵃᴿᶜʸ†"(:
05-11-2021، 0:47
نقل قول: تنهایی؟تنهایِ تنها ، چاره چیست؟
05-11-2021، 20:55
نقل قول: چاره چیستدلدار ..
نقل قول: الان نقل من رو خودتو پاکیدی؟چی؟
05-11-2021، 23:33
نقل قول: روت ریپلای زدم بعد الان پیامه وجود نداره . میگم خودت پاک کردی؟نه اقا من وقت نمیکنم اخرین کار مدیریتیم برای ۲.۳ ماه پیشه خخ
نقل قول: اقا ناظم قبول نی چرا شما انقد ناشناس دارین؟نمیدونم که همشونم کراشن ولی هیچکس پیدا نیست یکی ندونه فک میکنه خودم برای خودم مینویسم
•تاحالا نشستي جلوي ماه آرزوي خوشختي كني؟
من بطور عجیبی ماه رو دوست دارم...ولی جواب این سوالت نه هست چرا؟ایده ای ندارم. چون کلیشه ای بنظر میاد-؟ فکر کنم من تا الان از کسی یا چیزی طلب خوشبختی نکردم نمیدونم به شرایط زندگیم بستگی داره یا نه ولی هنوز به اون تعریف درست قلبیم ازش نرسیدم ممکنه الان خوشبخت باشم، یا شاید هنوز به مرحله ای نرسیدم که خیره ب ماه از دراماهای زندگیم با احساسات وصف ناپذیر درد و دل کنم؟ فکر نکنم الان پیشش چیز زیادی برای گفتن داشته باشم، ولی دوست دارم تجربه ش کنم.
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|