امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو آزاد | نسخه 462

(30-10-2021، 8:06)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2021، 22:17)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیر
بنده سینگل به گورم 4fvf

Telegh_01
خودم شوهرت میدم

(29-10-2021، 22:23)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@THEDARKNESS
شنیدم تو این دو روزی که ما نبودیم
چشم مارو دور دیدی
خواستی دس رو shghygh بلند کنی !!!

کجای کاری هفته دیگه میریم محضر عقد کنیم
دیشب اومده بود خواستگاری
@shghyegh"
هعی ...
من به عنوان برادر عروس باید الان متوجه شم ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، shghyegh
آگهی
(29-10-2021، 23:49)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2021، 22:54)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد ۱ سال اینطوری خوشامد میگی بچه خوب؟
عالیه سگیه؟
باید از خداتم باشه عامو اینطوری بگم
نه به مولا عالی ام
خیلی خوبم
هنوز اکتبره

نه دیگه اینطوری نشد
اکتبر خبریه؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(30-10-2021، 8:06)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2021، 22:17)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیر
بنده سینگل به گورم 4fvf

Telegh_01
خودم شوهرت میدم

(29-10-2021، 22:23)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@THEDARKNESS
شنیدم تو این دو روزی که ما نبودیم
چشم مارو دور دیدی
خواستی دس رو shghygh بلند کنی !!!

دیشب اومده بود خواستگاری

نه ممنون من الان از موقعیتم راضی هستم Telegh_01
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
Flower 
(29-10-2021، 16:17)Prometheus نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2021، 22:59)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با خود زمزمه مي كند: مهم نیست^_^
اما بغض تو گلوم و لرزش لبام میگه
بیش از حد مهمه چرا چرت میگی …
من یه دخترم
وقتی دلم میگیره
بشقاب ها را نمی شکنم
شیشه ها را نمی شکنم
غرورم را نمی شکنم
دل کسی را نمی شکنم
زورم به تنها چیزی که می رسد این بغض لعنتی است!

تویه دختری؟Telegh_01

تو كي دانلود ميشي
๏̯͡๏
 يا صاحب نت!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگو آزاد | نسخه 462 91
(30-10-2021، 8:23)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01
خودم شوهرت میدم

دیشب اومده بود خواستگاری
@shghyegh"
هعی ...
برو پولاتو جمع کن یه ۱۰۰، ۲۰۰ میلیونوی باید شاباش بدی

(30-10-2021، 8:52)ʟeмoи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01
خودم شوهرت میدم

دیشب اومده بود خواستگاری

نه ممنون من الان از موقعیتم راضی هستم Telegh_01

بایدم باشی=)
خونه مامان بابات خوش میگذره
درسا خوبه؟

(29-10-2021، 20:43)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بالاخره منم پیدام شد:/

تو که زیاد بودی =/
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Mohlek ، ѕααяeη
(30-10-2021، 1:40)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2021، 1:11)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اممم والا نمدونم Telegh_01
تو تل تو کی ای؟

ن ن من بچه مظلومیَم از این کارا نمیکنم Sleepy  Big Grin

تو تل کیم؟ Telegh_01کی باید باشم عکس و اسم خودم رومه دیگه 
تو نبودی احتمالا اون یکی شقایق بوده... یه عالم گیف میف کتک کاری برای هم فرستادیم بعدشم حرف نزدیم دیگه Telegh_02
تو احتمالا همونی که یهو اومدی اینجا عصبانی بودی فحش دادی محروم شدی 
درسته؟Telegh_01
اها ببخشید ندیدم کِی اومدی Telegh_01
ن ن من اونم نیستم Telegh_01
کلا ی بچه سر ب زیر ساکتم Telegh_38 Telegh_01

(30-10-2021، 6:56)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2021، 0:30)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرغ@_@
من تازه شارژ شدم

داشتم میگفتم  Telegh_01
Telegh_01
فردا مدرسه دارم بيكار نيستم ._. وگرنه تا 5 بيدار بودم(:
-
اينجوري بش ميگي فك ميكنه داشتي يه چيزي ميگفتي افلاين شدهTelegh_01
منم الان کلاسم تموم شد Big Grin
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(30-10-2021، 11:05)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.
شقایق جان لطفا تو دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=276315 یه چیزی بنویس من یه کلیپ دیگه هم بزارم.__.
 سپاس شده توسط shghyegh
(30-10-2021، 8:23)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01
خودم شوهرت میدم

دیشب اومده بود خواستگاری
@shghyegh"
هعی ...

حسااااام Telegh_01 17
=/
/=

ناشناس -_-
(29-10-2021، 22:21)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2021، 21:20)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی هندی
عزیزم.کمبود محبت داری؟

Да
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط Emmɑ
(30-10-2021، 11:07)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-10-2021، 11:05)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.
شقایق جان لطفا تو  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=276315  یه چیزی بنویس من یه کلیپ دیگه هم بزارم.__.

تا ب حال اینجا رو ندیده بودم Big Grin
ی اسپم زیبا میزارم ب افتخارت
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان